Τι γίνεται με τον... παραγκωνισμένο Ρούντνεβς

Από metrosport.gr: Το Αμβούργο, ως γνωστόν, ψάχνει τρόπο για να ξεφορτωθεί το βαρύ συμβόλαιό του Λετονού στράικερ και ο Φρανκ Αρνεσεν τον έχει πάντα στο κάδρο του για την θέση του κεντρικού επιθετικού που θα πλαισιώσει τον Στέφανο Αθανασιάδη.
Πηγή: metrosport.gr
Τι γίνεται με τον... παραγκωνισμένο Ρούντνεβς

Η «Μ» σήμερα αποκαλύπτει ότι την προηγούμενη φορά που ΠΑΟΚ και παίκτης ήρθαν κοντά σε συμφωνία, ουσιαστικά ο «γάμος» χάλασε λόγω του ύψους τη προκαταβολής.

Ο Λετονός και ο ατζέντης του ήθελαν περισσότερα χρήματα μπροστά, γεγονός που «πάγωσε» τις διαπραγματεύσεις. Προφανώς, αυτό είναι το λεπτό σημείο και δεν αποκλείεται όσο πλησιάζουμε προς τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου να διαφοροποιηθούν τα δεδομένα.

Εξάλλου, τις τελευταίες μέρες, όπως σας ενημερώσαμε από χθες, το «φλερτ» αναθερμάνθηκε και δεν αποκλείεται ακόμη και άμεσα να υπάρξουν εξελίξεις και ο Ρούντνεβς να ξαναβρεθεί στην Θεσσαλονίκη για να έχει νέες επαφές με τον Αρνεσεν. Πρέπει να σημειωθεί, πάντως, ότι πρώτος στόχος του Δανού αθλητικού διευθυντή για την γραμμή κρούσης είναι ο Σουδός επιθετικός της Ρεν, Όλα Τοϊβόνεν.

Διαβάστε ακόμη...