Γερμανοί για Ομπρανιάκ και ΠΑΟΚ (vid)

Από gazzetta.gr: Με δημοσίευμά του το γνωστό γερμανικό περιοδικό Kicker αναφέρει πως ο ΠΑΟΚ μαζί με Σταντάρ Λιέγης και Μόναχο 1860 βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Πολωνού μεσοεπιθετικού Λουντοβίκ Ομπρανιάκ.
Πηγή: gazzetta.gr
Γερμανοί για Ομπρανιάκ και ΠΑΟΚ (vid)

Καλές οι αποκτήσεις νεαρών ποδοσφαιριστών, αλλά στον ΠΑΟΚ θα κοιτάξουν και περιπτώσεις έμπειρων που θα μπορέσουν να κάνουν την διαφορά. Ένας από τους παίκτες αυτούς, φαίνεται να είναι σύμφωνα με τον γνωστό γερμανικό περιοδικό Kicker ο Πολωνός μεσοεπιθετικός Λουντοβίκ Ομπρανιάκ. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο περιοδικό, οι Θεσσαλονικείς είναι μαζί με την Σταντάρ Λιέγης και την Μόναχο 1860 οι μνηστήρες απόκτησης του 30χρονου παίκτη που έχει αγωνιστεί με την Εθνική Γαλλίας U21 μία φορά και με την Εθνική Πολωνίας 34 σκοράροντας 6 φορές.

Ο Ομπρανιάκ ξεκίνησε την καριέρα του στην Μετς, μετά πήγε στην Λιλ όπου και έκανε μεγάλη καριέρα έχοντας 152 συμμετοχές και 19 γκολ, συνέχισε στην Μπορντό, το 2014 μεταγράφηκε στην Γερμανία για την Βέρντερ και πέρσι δόθηκε δανεικός στην Ρίζερσπορ. Οι Γερμανοί θέλουν να τον δώσουν, καθώς δεν συμπεριλαμβάνεται στα σχέδια του προπονητή και όπως αναφέρει το Kicker, ο ΠΑΟΚ είναι μαζί με την Σταντάρ Λιέγης και την Μόναχο 1860 στις ομάδες που έχουν κεφράσει ανοικτά το ενδιαφέρον απόκτησής του.

 

Διαβάστε ακόμη...