Έχασε τον… μπόμπερ

Από thessports.gr: Σε γνώριμα μέρη ψάχνει τη λύση στην επίθεση ο Φρανκ Άρνεσεν, και μετά τον Ρούντνεβς, προσπάθησε να φέρει στην Ελλάδα έναν Γερμανό σέντερ φορ, ο οποίος χθες επέλεξε να πάει στην Αγγλία.
Πηγή: thessports.gr
Έχασε τον… μπόμπερ

Όπως είναι γνωστό από χθες  ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να πάρει τον Ρόουβεν Χένινγκς από την Καρλσρούη, αλλά αυτός επέλεξε τελικά να πάει στην Μπέρνλι στην αγγλική Τσάμπιονσιπ.
"Μαζί με την Γερμανία, η Αγγλία είναι το καλύτερο μέρος για παίξεις ποδόσφαιρο" δήλωσε ο Γερμανός σέντερ φορ, ο οποίος ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Αμβούργου, έπαιξε στην Ζανκτ Πάουλι και στην Όσναμπρουκ, αλλά την τελευταία τριετία μετατράπηκε σε... μπόμπερ ολκής στην Καρλσρούη.

Τον πρώτο χρόνο είχε 35 αγώνες, 9 γκολ και 14 ασίστ, τον δεύτερο 31 παιχνίδια με 10 γκολ, και τη σεζον 2014-15 έκανε μαγική σεζόν, με 29 αγώνες και 18 γκολ. Με τα δικά του γκολ η Καρλσρούη έφτασε στα μπαράζ ανόδου, όπου έχασε από το Αμβούργο.
Ένας παίκτης που βάζει τόσα γκολ στην Β΄Γερμανίας είναι μια καλή επιλογή για την Ελλάδα, αλλά απ΄ ότι φαίνεται ο ανταγωνισμός είναι δύσκολος ακόμη και με ομάδες όπως η Μπέρνλι, που λέγεται πως πλήρωσε 3.000.000 ευρώ για να τον αγοράσει.

Διαβάστε ακόμη...