Έπαθε πλάκα με Άντονις ο Μουρίνιο! (video)

Από paokweb.gr: Με την επικείμενη απόκτηση του Τέρι Άντονις φαίνεται ότι ο ΠΑΟΚ δεν πηγαίνει σε μια τυχαία μεταγραφή...!
Πηγή: paokweb.gr
Έπαθε πλάκα με Άντονις ο Μουρίνιο! (video)

Τα «κατορθώματα» του Ελληνοαυστραλού έκαναν, ακόμη και τον κορυφαίο, για πολλούς, προπονητή να στρέψει την προσοχή του πάνω του! Ο λόγος για τον μεγάλο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος ξεχώρισε κι έκανε ιδιαίτερα μνεία στον ποδοσφαιριστή, που ετοιμάζεται να ντυθεί στα «ασπρόμαυρα». Η παρουσία του παίκτη της Sydney FC ήτα τόσο επιβλητική, αφού εμπλέκονταν σε κάθε φάση, ήταν... παντού μέσα στο γήπεδο κι έκανε τη ζωή του Eden Hazard αφόρητη!

«Ο ποδοσφαιριστής, που έριξε τρεις φορές κάτω τον Hazard, μέσα σε δέκα λεπτά, πραγματικά με εντυπωσίασε», δήλωσε, ενθουσιασμένος, ο Πορτογάλος προπονητής, αμέσως μετά τη φιλική αναμέτρηση της Chelsea με την Sydney FC (1-0), στις 5 Ιουνίου, στο ANZ Stadium, μπροστά σε 84.000 κόσμου, πραγματοποιώντας ρεκόρ προσέλευσης!

Και δε σταμάτησε εκεί ο μοναδικός Ζοζέ, αφού στη συνέχεια ανέφερε, πραγματικά εντυπωσιασμένος από την παρουσία του Άντονις: «Μου αρέσει, γιατί δεν υπάρχουν... οικειότητες! Δεν μου αρέσει η λέξη «φιλικός» αγώνας. Φυσικά ορισμένοι αγώνες είναι πιο σημαντικοί από ό, τι άλλοι, αλλά ένας αγώνας είναι πάντα ένας αγώνας. Λοιπόν, αυτό το νεαρό αγόρι [Αντώνης] στη μεσαία γραμμή, που ήταν πραγματικά επιθετικό κι έπαιζε για το αποτέλεσμα, με εντυπωσίασε!»

Τυχαίο...;

Δείτε το βίντεο των πραγματικά εντυπωσιακών δηλώσεων του Ζοζέ Μουρίνιο για τον Τέρι Άντονις εδώ.

Διαβάστε ακόμη...