Ζήτησε παράταση για το ηλεκτρονικό εισιτήριο από τον Κοντονή

Από sdna.gr: Παράταση από τον υφυπουργό αθλητισμού Σταύρο Κοντονή ως τις 8 Φεβρουαρίου ζήτησε η Superleague, στο θέμα των καμερών και του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.
Πηγή: sdna.gr
Ζήτησε παράταση για το ηλεκτρονικό εισιτήριο από τον Κοντονή

Όπως αναφέρει και το soccerplus.gr: «Η παράταση είναι χρονικά αντίστοιχη με αυτή που δόθηκε για τις άδειες καταλληλότητας των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα γήπεδα που αντιμετωπίζουν πρόβλημα είναι το Καυτανζόγλειο, το γήπεδο της Ξάνθης και αυτό του Πανθρακικού.

Ο νόμος που ψηφίστηκε την άνοιξη προβλέπει την τέλεση αγώνων χωρίς θεατές, σε περίπτωση που δεν υπάρχουν σύστημα ηλεκτρονικού εισιτηρίου και κάμερες.

Συγκεκριμένα ο νόμος προβλέπει: "Ειδικότερα για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016, Τ.Α.Α. ή Α.Α.Ε., που αγωνίζεται σε εθνικό πρωτάθλημα ή κύπελλο Ελλάδος των αθλημάτων ποδοσφαίρου και καλαθοσφαίρισης, μπορεί να αγωνίζεται σε αθλητική εγκατάσταση που δεν διαθέτει σύστημα ηλεκτρονικού ονομαστικού εισιτηρίου και σύστημα ηλεκτρονικής εποπτείας αθλητικών εγκαταστάσεων, χωρίς την παρουσία θεατών.

Σε περίπτωση παράβασης της διάταξης αυτής, ήτοι, σε περίπτωση παρουσίας θεατών σε αγώνες, ανακαλείται άμεσα από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού το πιστοποιητικό που προβλέπεται στην παρ. 3 του άρθρου 77Α του Ν. 2725/1999, όπως ισχύει".

Ο κ. Κοντονής εξετάζει το αίτημα και φέρεται να είναι διατεθειμένος να δώσει παράταση μόνο για το ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Διαβάστε ακόμη...