Ρανγκέλ: «Είμαι πρωταθλητής»

Από volleynews.gr: Στο Σαν Χουάντ της Αργεντινής βρίσκεται ο Λούκας Ρανγκέλ, ο οποίος μετά την άκρως επιτυχημένη χρονιά στον ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί για την UPCN. Ο νεαρός κεντρικός δήλωσε διψασμένος για νέους τίτλους σε δημοσίευμα του αργεντίνικου τύπου.
Πηγή: volleynews.gr
Ρανγκέλ: «Είμαι πρωταθλητής»

«Ήρθα στη UPCN για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τον τίτλο. Είχα δει μόνο τις εικόνες του Σαν Χουάν στο Διαδίκτυο, αλλά εξεπλάγην διότι είναι πιο όμορφη και μεγαλύτερη πόλη από ό,τι νόμιζα. Επιπλέον, οι άνθρωποι είναι πολύ φιλικοί. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ», δήλωσε ο Ρανγκέλ.

«Έρχομαι στην πιο σημαντική ομάδα της Αργεντινής. Ήξερα τη UPCN από τη Νότια Αμερική και από το Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων που έγινε πρόσφατα στο Μπέλο Οριζόντε, την πόλη που γεννήθηκα. Είναι μία ομάδα που δεν αγωνίζεται για τη συμμετοχή, αλλά για να είναι πρωταθλήτρια και αυτός είναι και ο δικός μου τρόπος», πρόσθεσε ο Βραζιλιάνος πρώην άσος του ΠΑΟΚ.

Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στην γεμάτη καριέρα του Ρανγκέλ παρά το νεαρό της ηλικίας του, ενώ τονίζονται και οι τίτλοι που κατάκτησε την περσινή σεζόν με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Διαβάστε ακόμη...