Πρώην ΠΑΟΚτσή διαδέχτηκε ο Λόπεθ!

Από thessports.gr: Ο Ινίγο Λόπεθ κατάφερε να βρει... μεροκάματο και για την επόμενη σεζόν, καθώς υπέγραψε για έναν χρόνο στην Ουέσκα, που ανέβηκε στην Σεγούντα Ντιβιζιόν.
Πηγή: thessports.gr
Πρώην ΠΑΟΚτσή διαδέχτηκε ο Λόπεθ!

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ (τρία παιχνίδια έκανε όλα κι όλα...) θα πάρει στην Ουέσκα ενός άλλου ποδοσφαιριστή που πέρασε πριν από πολλά χρόνια, στο ξεκίνημα της καριέρας του, από τον ΠΑΟΚ!
Πρόκειται για τον Ιταλό, Φραντσέσκο Σκαρντίνα, ο οποίος ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Γιουβέντους και το καλοκαίρι του 2002 ήρθε δανεικός στον ΠΑΟΚ, μαζί με τον Αμπουμπάρ Φοφανά, έναν αριστερό μπακ από την Ακτή Ελεφαντοστού.

Οι δύο παίκτες δεν καταφεραν να στεριώσουν στον ΠΑΟΚ, στην πραγματικότητα δεν υπήρχε συνεργασία με την Γιουβέντους, αλλά συνεργασία με ένα ιταλικό γραφείο μάνατζερ, στο οποίο συμμετείχε κι ο γιος του Μότζι, με τον Άγγελο Αναστασιάδη να τους αφήνει στο περιθώριο.

Και οι δύο έφυγαν στο εξάμηνο, ο Φοφανά πήγε στη Μίλγουολ για λίγο και μετά χάθηκε, ενώ ο Σκαρντίνα έκανε καριέρα.
Ο 34χρονος, πλέον, κεντρικός αμυντικός, έπαιξε σε Λ' Ακουίλα, Βιντσέντσα, Κροτόνε, Κιέβο Βερόνα, Τσιταντέλα, Νοτσερίνα και Ουέσκα. Προς το παρόν, είναι χωρίς ομάδα...

Διαβάστε ακόμη...