«Είναι πολύ καλός στο ένας εναντίον ενός ο Ροντρίγκες»

Aπό paokrevolution.net: Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 φιλοξενήθηκε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ Λευτέρης Σακελλαρίου και μίλησε για την καριέρα του στη Βουλγαρία, για το επίπεδο εκεί, για τον νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ τον Γκάρι Ροντρίγκες αλλά και για τον Στέλιο Μαλεζά.
Πηγή: paokrevolution.net
«Είναι πολύ καλός στο ένας εναντίον ενός ο Ροντρίγκες»

Για το επίπεδο των ομάδων στη Βουλγαρία: «Αρκετές ομάδες δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις αντίστοιχες στην Ελλάδα, ειδικά αυτές που αγωνίζονται στην Ευρώπη.»

Είναι κριτήριο το οικονομικό για να πας στη Βουλγαρία: «Τα συμβόλαια δεν είναι μεγάλα αλλά εγώ δεν έχασα ούτε ευρώ. Στην Ελλάδα, εκτός του ΠΑΟΚ, έχασα χρήματα από ομάδες όπως η Κέρκυρα που άλλαξε ΑΦΜ.»

Για το αν νιώθει «ξενερωμένος» και επιφυλακτικός στις επιλογές του:«Ένας λόγος που έχω αργήσει να πάρω απόφαση για το μέλλον της ομάδας μου. Την έχω πατήσει στο παρελθόν και για αυτό θέλω να πάρω τη σωστή απόφαση. Κάποιοι νομίζουν ότι αμοιβόμαστε πλουσιοπάροχα αλλά αυτό δεν συμβαίνει σε όλες τις ομάδες και το ποδόσφαιρο όπως ξέρετε έχει ημερομηνία λήξης.»

Για την επόμενη επιλογή του: «Πρώτα ο Θεός θα κάνω φέτος μια καλή επιλογή.»

Για το αν είχε πρόταση από Θεσσαλονίκη: «Ναι είχα μία πρόταση από τον Αγροτικό Αστέρα αλλά δεν προχώρησε.»

Για τον Ροντρίγκες τον οποίο αντιμετώπισε: «Παίξαμε δύο φορές αντίπαλοι. Παίζει και στις τρεις θέσεις στην επίθεση πίσω από το σέντερ φορ αλλά παίζει και μπροστά. Παίζει και με τα δύο πόδια και αλλάζει εύκολα πορεία. Η ταχύτητα του είναι αυτό που ξεχωρίζει όπως και τα τελειώματα.»

Για το χαρακτηριστικό του: «Είναι πολύ καλός στο «ένας εναντίον ενός». Δεν είναι κλασσικός σκόρερ αλλά έχει πετύχει κάποια όμορφα τέρματα.»

Για το αν μπορεί να μείνει στον ΠΑΟΚ: «Σαν πρώτη εντύπωση μου άρεσε. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκεται πλέον.»

Για τον Ροντρίγκες και τον ΠΑΟΚ: «Πρέπει να καταλάβει ποια είναι η φανέλα του ΠΑΟΚ και η πίεση που υπάρχει σε μια τόσο μεγάλη ομάδα.»

Για τον αν παρακολουθεί τον ΠΑΟΚ: «Ναι παρακολουθώ και χάρηκα ιδιαίτερα με δύο παιδιά που όταν έφευγα εγώ από την ομάδα εκείνοι έκαναν τα πρώτα τους βήματα, μιλάω για τους Κωνσταντινίδη και Πέλκα.»

Για τον Πέλκα: «Είναι διαφορετικό να αγωνίζεσαι στη Β εθνική της Ελλάδας και διαφορετικό να παίζεις στην πρώτη κατηγορία της Πορτογαλίας. Τον ωφέλησαν και οι δύο δανεισμοί σε Απόλλων Καλαμαριάς και Σετούμπαλ.»

Για τον Κωνσταντινίδη: «Είναι λίγο άτυχος αλλά το καλό είναι ότι δεν τα παρατάει.»

Για το πώς είδε αγωνιστικά τον ΠΑΟΚ: «Είναι νωρίς για να κρίνω αλλά αυτό που βλέπω ότι προσπαθεί να περάσει ο Τούντορ είναι παραπάνω ταχύτητα.»

Για τις επιλογές του: «Οι επιλογές που έκανα δεν ήταν οι καλύτερες.Ίσως να έφταιγα και εγώ.»

Για τον Μαλεζά: «Καλή αρχή στον φίλο μου και πρώην συμπαίκτη μου Στέλιο Μαλεζά. Ταιριάζει στην ομάδα και είναι παιδί της ομάδας και έχει όλα τα φόντα για να πετύχει στην ομάδα που θέλει να χτίσει ο ΠΑΟΚ.»

Διαβάστε ακόμη...