Συνεργασία ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Λαμία

Από calciolamia.gr: Μια πολύ μεγάλη συνεργασία επίκειται μεταξύ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του ΠΑΣ Λαμία, η οποία θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ώρες.
Πηγή: calciolamia.gr
Συνεργασία ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Λαμία

Συγκεκριμένα:

Άγκυρα φαίνεται πως ρίχνει ο ΠΑΟΚ στην Στερεά Ελλάδα και δη στη Λαμία, όπου μετά την ίδρυση του 14ου Προπονητικού Κέντρου των Τμημάτων Υποδομής(τα εγκαίνια θα γίνουν τον Οκτώβριο με φιλικό των παλαίμαχων Λαμία-ΠΑΟΚ), για να ανακαλύψει τα ταλέντα της ευρύτερης περιοχής, θα επιτευχθεί και συνεργασία σε επαγγελματικό επίπεδο μεταξύ των δύο ομάδων.

Μάλιστα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του calciolamia.gr, στην παρουσίαση και συνέντευξη τύπου του προπονητή του ΠΑΣ Λαμία, Σούλη Παπαδόπουλου, θα βρίσκεται και ο Γενικός Διευθυντής των Τμημάτων Υποδομής του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, όπου θα επισημοποιήσει την συνεργασία των δύο πλευρών.

Επίσης στα πλαίσια της έναρξης της συνεργασίας, θα ανακοινωθούν ως δανεικοί οι Κώστας Παναγιωτούδης (επιθετικός μέσος), Στέφανος Πολύζος (αμυντικός μέσος) και Δημήτρης Πόποβιτς (ακραίος αριστερός επιθετικός). Να θυμίσουμε πως η Λαμία αντιμετώπισε τους εν λόγω ποδοσφαιριστές ως αντίπαλους, τον Παναγιωτούδη με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, τους Πολύζο και Πόποβιτς με τον Αιγινιακό, όπου ήταν πέρυσι δανεικοί.

Τέλος για τις επαφές της Στερεοελλαδίτικης ομάδας με την Μακεδονική ΠΑΕ, διαμεσολάβησαν οι Κώστας Σακελλάρης και Θωμάς Σιάππας, ιθύνοντες της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Λαμίας, που ηγούνται του Προπονητικού Κέντρου του ΠΑΟΚ στη Λαμία.

Διαβάστε ακόμη...