«Δεν είναι η Μπρόντμπι που ξέραμε» (audio)

Από metrosport.gr: Ο Γιάννης Οκκάς, πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και νυν προπονητής στην Κύπρο (τελευταίος του «σταθμός» ο Ερμής Αραδίππου) μίλησε στο Metropolis 95,5 για την επόμενη αντίπαλο του ΠΑΟΚ στα πλέι-οφ του EuropaLeague, Μπρόντμπι, η οποία απέκλεισε την Ομόνοια.
Πηγή: metrosport.gr
«Δεν είναι η Μπρόντμπι που ξέραμε» (audio)

«Η Ομόνοια έπρεπε να κερδίσει. Στο κατάμεστο «ΓΣΠ», με καταπληκτική ατμόσφαιρα που όμως δεν της έδωσε την πρόκριση. Το πρώτο γκολ ήταν μια φάση στην οποία ήταν τυχερή η Μπρόντμπι. Η δανέζικη ομάδα έδειξε αμυντικό χαρακτήρα στο παιχνίδι και δυσκολευόταν στην κατοχή της μπάλας. Έχει και πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας. Η Ομόνοια κέρδισε δύο πέναλτι και είχε άλλη μία περίπτωση που θα μπορούσε να πάρει, παρ' ότι ακούγεται παράξενο».

Για τον επιθετικό της Μπρόντμπι τον Φινλανδό Πούκι:

«Χρειάζεται λίγη προσοχή. Δε θα έλεγα ότι είναι το φόβητρο, όλοι οι επιθετικοί χρειάζονται προσοχή. Έχω τις επιφυλάξεις μου για το αν είναι τόσο επικίνδυνος».

Για το ποιος είναι το φαβορί:

«Ο ΠΑΟΚ είναι 100% το φαβορί, πριν από τα παιχνίδια με την Ομόνοια έλεγα ότι η Μπρόντμπι είναι μια παραδοσιακή δύναμη, αλλά τα συμπεράσματα που έβγαλα από τους αγώνες λένε ότι δεν είναι η Μπρόντμπι που ξέραμε. Περίμενα πολύ περισσότερα. Το μόνο θετικό της είναι ότι ίσως είναι σε καλύτερη φυσική κατάσταση. Η κλήρωση είναι ευνοϊκή για τον ΠΑΟΚ. Δεν έχω παρακολουθήσει 90λεπτο του ΠΑΟΚ, έχω δει ρεπορτάζ, αλλά πιστεύω ότι είναι το φαβορί».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Διαβάστε ακόμη...