Ο Τζούτζακ απέδειξε ότι υπάρχει πάνω ράφι

Από metrosport.gr: Η περίπτωση του Μπάλας Τζούτζακ μόνο τυχαία δεν είναι και ο παίκτης έχει αποδεδειγμένα προταθεί στον Φρανκ Άρνεσεν. Ο Ούγγρος μάλιστα σε δηλώσεις που έκανε, αποκάλυψε πως γνωρίζει τον Άρνεσεν και πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: metrosport.gr
Ο Τζούτζακ απέδειξε ότι υπάρχει πάνω ράφι

Ο Τζούτζακ είναι μία περίπτωση από το πάνω ράφι, το οποίο όμως μέχρι στιγμής δεν έχει ακουμπήσει ο Δανός αθλητικός διευθυντής της ομάδας.

Πάντως με τις δηλώσεις που έκανε εχθές ο Ούγγρος, δείχνει ξεκάθαρα πως δεν έχει κανέναν ουσιαστικό λόγο να αρνηθεί την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ, κάτι που σημαίνει πως το πάνω ράφι είναι διαθέσιμο για την ομάδα.

Σε πρώτη φάση πάντως, αυτό που φαίνεται είναι η διάθεση του Άρνεσεν να κινηθεί σε αγορές παικτών που έχουν στοιχεία και μπορούν να εμφανίσουν μεγάλο κίνητρο αγωνιζόμενοι στον ΠΑΟΚ. Επίσης, παίκτες που τσεκαρισμένα είναι καλοί και έχει άποψη για αυτούς και ο Ιγκόρ Τούντορ.

Ο Άρνεσεν προσπαθεί να γεμίσει το ρόστερ με κανονικούς ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια και τσεκάρει τις ευκαιρίες που υπάρχουν και να κάνει μία με δύο μεγάλες κινήσεις.

Άρα περιπτώσεις όπως αυτή του Τζούτζακ, μπορούνε να περιμένουν με το ρίσκο να χαθούν, έτσι ώστε να έχει φτιαχτεί ο πυρήνας και στη συνέχεια να μπορεί ο ΠΑΟΚ να τους ενσωματώσει με μεγαλύτερη ασφάλεια στο γκρουπ.

Διαβάστε ακόμη...