Η περίπτωση του Μπάλας Τζούτζακ για τον ΠΑΟΚ

Από sentragoal.gr: Ο Μπάλαζ Τζούτζακ μπαίνει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του με την Ντιναμό Μόσχας και σκέφτεται να αφήσει τη Ρωσία μετά από τέσσερις σεζόν, στις οποίες η καριέρα του δεν είχε την εξέλιξη που θα ήθελε και θα μπορούσε να έχει ο 28χρονος Ούγγρος μεσοεπιθετικός.
Πηγή: sentragoal.gr
Η περίπτωση του Μπάλας Τζούτζακ για τον ΠΑΟΚ

Ο Τζούτζακ είναι από τους παίκτες που έχουν προταθεί στον Δικέφαλο και δεν ανήκουν στην κατηγορία εκείνων που τη δεδομένη στιγμή έχει ρίξει το βάρος του ο Φρανκ Αρνεσεν. Ο Δανός αθλητικός διευθυντής έχει ως πρωταρχικό του στόχο να κλείσει τα κενά που είτε προϋπήρχαν είτε δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, με την απομάκρυνση παικτών από την ομάδα.

Ο Τζούτζακ ανήκει στη λίστα των παικτών στους οποίους ο ΠΑΟΚ θα αποτανθεί όταν θα αναζητήσει να προσθέσει πείρα στο ρόστερ του, κάτι που θα το πληρώσει και παραπάνω, είτε στην ομάδα είτε στο συμβόλαιο του παίκτη. Παρόμοια περίπτωση είναι αυτή του Όλα Τοϊβόνεν. Αμφότεροι γεννημένοι το 1986, με τον Φρανκ Αρνεσεν να τους γνωρίσει καλά καθώς υπήρξαν συμπαίκτες στην Αϊντχόφεν.

Ο Τζούτζακ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, όμως η περίπτωσή του είναι από εκείνες που ίσως περιμένουν, με τον Αρνεσεν να θέλει να συγκεντρώσει τις περισσότερες δυνατές επιλογές όσον αφορά τους παίκτες από τους οποίους θα περιμένει το κάτι παραπάνω.

Ετοιμος να επιστρέψει ο Μαλεζάς

Η απόφαση για την απόκτηση δυο κεντρικών αμυντικών έχει ληφθεί εδώ και καιρό, με τους ανθρώπους του τμήματος σκάουτινγκ να έχουν κάνει τις εισηγήσεις τους και για περιπτώσεις παικτών του ελληνικού πρωταθλήματος. Αυτή του Στέλιου Μαλεζά ξεχωρίζει σε τέτοιο βαθμό που να είναι πολύ πιθανή η επιστροφή του στον ΠΑΟΚ τρία χρόνια μετά την παραχώρησή του στη Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Ο 30χρονος πλέον κεντρικός αμυντικός δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό, οι απαιτήσεις του οποίου αγγίζουν τις 100.000 ευρώ. Δεν αποκλείεται οι «ασπρόμαυροι» να κάνουν τη συγκεκριμένη κίνηση και μάλιστα σύντομα, προκειμένου να κλείσουν τη μια από τις δυο θέσεις που είναι ανοικτές στο κέντρο της άμυνας, βάσει του μεταγραφικού σχεδιασμού.

Διαβάστε ακόμη...