Γι” αυτό φεύγει ο Ρούντνεβς

Από inpaok.com: Ο Αρτιόμς Ρούντνεβς δεν είχε μέλλον στο Αμβούργο με τον Μπρούνο Λαμπαντία στο τιμόνι της ομάδας και τον Πίτερ Κνάμπελ στη θέση του αθλητικού διευθυντή.
Πηγή: inpaok.com
Γι” αυτό φεύγει ο Ρούντνεβς

Ο πρώτος του ανακοίνωσε πριν από μια εβδομάδα, ότι δεν τον υπολογίζει μαζί με τον Καμερουνέζο Ζακ Ζουά, ενώ ο δεύτερος απέκλεισε το ενδεχόμενο παραμονής στην ομάδα.

Ετσι, ο Λετονός ήταν υποχρεωμένος να ψάξει να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο ΠΑΟΚ ήταν μια σχετικά εύκολη λύση, αφού η πρόταση του Φρανκ Αρνεσεν δεν είχε φύγει ποτέ από το τραπέζι.

Ο Δανός τον γνώριζε καλά θυμόταν την πρώτη καλή χρονιά του όταν τον πήγε στην Μπουντεσλίγκα (2012) και τελείωσε το πρωτάθλημα με 12 γκολ σε 34 εμφανίσεις, ενώ γνώριζε ότι και το Αμβούργο θα ήθελε ευχαρίστως να ξεφορτωθεί το συμβόλαιο του 1,2 εκατομμυρίου ευρώ και να ψάξει για νέο επιθετικό.

Σύμφωνα δε με σημερινά δημοσιεύματα του γερμανικού και πολωνικού Τύπου κάπου εκεί θα είναι και οι ετήσιες απολαβές του από τον ΠΑΟΚ, που όπως γράφουν πολωνικά site «ήταν η μοναδική ομάδα που μπορούσε να πληρώσει τη δεδομένη χρονική στιγμή τον Ρούντνεβς»!

Διαβάστε ακόμη...