Τι εστί Ομπράνιακ…

Από thessports.gr: Ο Λουντοβίκ Ομπράνιακ φέρεται να έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ και να απασχολεί τον Φράνκ Άρνεσεν...
Πηγή: thessports.gr
Τι εστί Ομπράνιακ…

Ποιος είναι όμως ο 31χρονος Γαλλο-πολωνός, που είχε απασχολήσει τον περασμένο Νοεμβριο τον ΠΑΟΚ;

Ο Ομπράνιακ, που γεννήθηκε στις 10 Νοεμβρίου 1984 στο Μετς της Γαλλίας, όπου μεγάλωσε, έχει πολωνικές ρίζες και γι΄ αυτό έχει επιλέξει την Εθνική Πολωνίας, αν και δεν μιλά καλά πολωνικά!

Έπαιξε στην Μετς, την Λιλ και την Μπορντό, για να πάει τον Ιανουάριο του 2014 στην Βέρντερ Βρέμης.

Εκεί τα πράγματα δεν πήγαν καλά, και το καλοκαίρι ζήτησε να φύγει, καθώς δεν υπολογίζονταν για βασικός, αλλά η αλλαγή προπονητή (Σκρίπνικ αντί Ντουτ), τον κράτησε στη Βρέμη.

Και με τον Σκρίπνικ είδε ότι δεν είχε τύχη και άρχισε να ψάχνεται να φύγει.

Τον Νοεμβριο του 2014 προτάθηκε στον ΠΑΟΚ και συζητήθηκε το ονόμά του, όπως είχε αποκαλύψει τότε το Kicker, αλλά τελικά πήγε δανεικός στην Τουρκία, στην Ρίζεσπορ, με την οποία είχε 16 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 2 γκολ.

Το καλοκαίρι επέστρεψε στην Βέρντερ, και όπως και ο Ελία, δεν υπολογίζονται και η γερμανική ομάδα περιμένει προσφορές.

"Και για τους δύο παίκτες υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά το σκέφτονται λίγο παραπάνω και δεν θέλουν να απαντήσουν αμέσως. Και για τους δύο είναι ξεκάθαρο, ότι δεν πρόκειται να τους αφήσουμε ελεύθερους, περιμένουμε προτάσεις" είπε ο τεχνικός διευθυντής της Βέρντερ, Τόμας Αϊχίν.

Ο Ομπράνιακ, είναι αυτό που λέμε.... δεκάρι, παίζει όμως και στα δύο άκρα, στο 4-2-3-1, κυρίως στο αριστερό. Στην Βέρντερ είχε όλο κι όλο 12 συμμετοχές με ένα γκολ, ενώ το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2016.

Διαβάστε ακόμη...