Λένε πως δεν φοβούνται τίποτα

Από thessports.gr: Ενθουσιασμένοι με την προοπτική να παίξουν κόντρα στον ΠΑΟΚ, που στα δικά τους μάτια είναι μια μεγάλη ομάδα, είναι οι Σλοβάκοι...
Πηγή: thessports.gr
Λένε πως δεν φοβούνται τίποτα

Σ΄ αυτό το μήκος κυμάνθηκαν τόσο ο προπονητής τους, Γιουράι Γιάραμπεκ, όσο και ο νεαρός διεθνής επιθετικός τους, Γιάκομπ Βόιτους...

"Tα συναισθήματα είναι έντονα, μετά από 17 χρόνια να παίζει η Σπάρτακ πάλι εδώ. Χαιρόμαστε που θα παίξουμε με τον ΠΑΟΚ και οι παίκτες μου το θεωρούν μεγάλη πρόκληση γι΄ αυτούς. Είναι το πρώτο ημίχρονο, έχουμε σεβασμό προς τον ΠΑΟΚ αλλά όχι φόβο, και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποιτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί, εμείς είμαστε το αουτσάιντερ. Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλα αστέρια και οι παίκτες μου χαίρονται που θα παίξουν εναντίον τους. Ο ΠΑΟΚ έχει αξιόλογους παίκτες, αλλά εμείς πρέπει να λειτουργήσουμε σαν ομάδα και να τον αντιμετωπίσουμε σαν ομάδα. Δεν έχει νόημα να σταθούμε σε συγκεκριμένους παίκτες", είπε ο προπονητής της Σπάρτακ, που δεν φάνηκε, πάντως, τρομάζει από το 6-0 επί της Λοκομοτίβα.

"Είδα το παιχνίδι με την Λοκομοτίβα, η οποία μπήκε με φόβο στο παιχνίδι και γρήγορα έχανε με 3-0. Στα τελευταία παιχνίδια δεχτήκαμε πολλά γκολ, αλλά ήταν κι αποτέλεσμα των τραυματισμών και των αποβολών. Θα προσπαθήσουμε να λειτουργήσει αύριο καλύτερα η αμυντική μας γραμμή και να βάλουμε κάποιο γκολ", εξήγησε ο Γιάραμπεκ, που δεν έδειξε να φοβάται ούτε την Τούμπα, ούτε τη... ζέστη.

"Η Θεσσαλονίκη είναι μια μεγαλούπολη, εμείς είμαστε από μια πόλη 70.000 κατοίκων, και σε αναλογία, οι φίλαθλοί μας είναι πιο θερμοί απ΄ αυτούς του ΠΑΟΚ, θα το δείτε στη ρεβάνς. Κι εμείς στη Σλοβακία είχαμε τις προηγούμενες μέρες 38-39 βαθμούς, οπότε είμαστε συνηθισμένοι", είπε.

Στη συνέντευξη τύπου ήρθε και ο Γιάκομπ Βόιτους, ο οποίος είναι μαζί με τον Ρόμπερτ Μακ στην Εθνική Σλοβακίας.

"Για μας είναι ένας μεγάλος αγώνας κι ένας μεγάλος αντίπαλος και χαιρόμαστε που θα παίξουμε εναντίον του ΠΑΟΚ και με παίκτες τέτοιας αξίας. Με τον Μακ παίξαμε μαζί στην Εθνική, έπαιξε σε διάφορες ομάδες της Ευρώπης και είναι γνωστός για την ποιότητά του. Έχω παίξει σε έδρες σαν κι αυτή, εδώ συγκεντρώνομαι στο παιχνίδι και δεν ασχολούμαι με τους φιλάθλους", είπε ο νεαρός επιθετικός της Σπάρτακ Τρνάβα.

Διαβάστε ακόμη...