Το σχέδιο του Aρνεσεν και το ξεκαθάρισμα

Από sentragoal.gr: Ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε χθες τους Ρατς, Γκολάσα και Μάρτενς ότι δεν υπολογίζονται και όλοι περιμένουν να δουν τις κινήσεις του Φρανκ Αρνεσεν, που θα αφορούν στην ενίσχυση της ομάδας.
Πηγή: sentragoal.gr
Το σχέδιο του Aρνεσεν και το ξεκαθάρισμα

 Και από τον Δικέφαλο παραδέχονται ότι επίκεινται μεταγραφές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι απαραίτητα θα αφορούν τις θέσεις που κάλυπταν οι παίκτες που βρίσκονται στην έξοδο από την Τούμπα. Αντιθέτως, είναι πιθανόν οι μεταγραφές που θα ανακοινωθούν να επηρεάζουν άλλους ποδοσφαιριστές που και αυτοί θα αποχωρήσουν από το ρόστερ, αλλά για διάφορους λόγους δεν έχουν βρεθεί επίσημα -τουλάχιστον για την ώρα- στη μαύρη λίστα των Τούντορ και Αρνεσεν.

Πολλοί θα περίμεναν, για παράδειγμα, πως και ο Χέντβιγκες Μαντούρο θα ήταν στους παίκτες από τους οποίους ζητήθηκε να βρουν ομάδα, όμως αυτό δεν συμβαίνει. Αν αυτό οφείλεται στον τραυματισμό του Χάρη Χαρίση, που δημιουργεί ανάγκες κάλυψης των θέσεων στη μεσαία γραμμή, θα φανεί εν όψει των αγώνων με τη Σπάρτακ Τρνάβα στο άμεσο μέλλον. Το σίγουρο είναι ότι κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει κανένα ενδεχόμενο.

Για τις αποφάσεις που ανακοινώθηκαν χθες, ο Ιβάν Σαββίδης είναι απόλυτα ενήμερος. Ο Φρανκ Αρνεσεν έχει αναλύσει στον μεγαλομέτοχο του Δικεφάλου και το σκεπτικό για τις αποχωρήσεις αλλά και τον χρόνο που επιλέχθηκε για να γίνουν οι κινήσεις αυτές. Και αυτός περιμένει να δει ποιες θα είναι οι αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών και πόσο αναίμακτα από οικονομικής άποψης θα καταφέρει η ΠΑΕ να αποδεσμευτεί από τα συμβόλαιά τους.

Οσο για τις μεταγραφές; Περισσότερο πιθανό είναι οι επόμενες ανακοινώσεις να αφορούν στην άμυνα παρά στην επίθεση, όπου λείπουν ο τραυματίας Αθανασιάδης και ο φευγάτος Περέιρα. Αλλωστε, όπως φάνηκε και στα παιχνίδια με τη Λοκομοτίβα, τα κενά εκεί καλύπτονται εκ των έσω.


Η «μάγισσα», το συμβόλαιο και το πριμ

Αρκετοί είναι εκείνοι που απορούν με την παρουσία του Ράζβαν Ρατς στη μαύρη λίστα που ανακοινώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, όμως υπήρχαν κάποια «σημάδια» που έδειχναν ότι υπάρχει εσωτερική δυσαρέσκεια για τον Ρουμάνο.

Οι συχνές επισκέψεις στη Σερβία (στη Μαριάνα Κοβάσεβιτς) αποτέλεσαν ένα πρώτο σημείο τριβής, κυρίως με τον τρόπο με τον οποίο είχε χειριστεί την πρώτη του παρουσία στο Βελιγράδι για θεραπεία. Το δεύτερο είχε να κάνει με τον τρόπο που λειτούργησε ο Ρατς όταν έμαθε ότι ο Αγγελος Αναστασιάδης «έκοψε» το πριμ που ήθελε να δώσει ο Σαββίδης στους παίκτες μετά το διπλό στο Καραϊσκάκης, καθώς ο Ρουμάνος (και όχι μόνο εκείνος) είχε αντιδράσει έντονα. Ολα αυτά θα μπορούσαν να είχαν μικρότερη βαρύτητα αν η αγωνιστική συνέπεια του Ρατς ήταν τέτοια που θα τα «έσβηνε», όμως ο Ρουμάνος είχε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, τα οποία ο ίδιος έριξε σε μεγάλο βαθμό στον τρόπο εκγύμνασης της ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...