Συμπατριώτες του, τον… προκαλούν!

Από thessports.gr: Ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ με την Σπάρτακ Τρνάβα και ήδη στην Σλοβακία αναμένουν με αγωνία το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων. Αυτός που συγκεντρώνει πάνω του όλα τα βλέμμα είναι ο Ρόμπερτ Μακ, λόγω της καταγωγής του, καθότι Σλοβάκος.
Πηγή: thessports.gr
Συμπατριώτες του, τον… προκαλούν!

Σλοβακική ιστοσελίδα φιλοξενεί δηλώσεις των Κόνκα, Μίκοβιτς και Βόϊτους, οι οποίοι αγωνίζονται στην Σπάρτακ και γνωρίζουν πολύ καλά τον Μακ!

«Του είπα ότι δεν θα μπαίνει πάντα εμπόδιο στους στόχους μας» είπε αρχικά ο Βόϊτους και συνέχισε: «Ο Μακ είναι αρκετά γρήγορος και θα απασχολήσει σίγουρα την άμυνα μας, αλλά θα προσπαθήσουμε να τον σταματήσουμε. Ελπίζω να του δείξω ότι στη Σλοβακία μπορούμε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο απ" ότι στην Ελλάδα».

Από την πλευρά του ο Μίκοβιτς είπε: «Γνωρίζω τον Μακ. Προσπαθεί πάντα να παίζει το ένας εναντίον ενός, όπως κάνει και στην Εθνική ομάδα. Ελπίζω να είμαστε εμείς ευτυχισμένοι στο τέλος. Τώρα, εύχομαι να μην σκοράρει κανένα γκολ», τόνισε από την πλευρά του ο Μάρτιν Μίκοβιτς.»

Τέλος ο Κόνκα ανέφερε: «Είναι πολύ «ενοχλητικός» παίκτης και εξαιρετικά γρήγορος. Είμαστε φίλοι, αλλά διακυβεύονται πολλά. Στο γήπεδο του εύχομαι να μην είναι καλότυχος».

Διαβάστε ακόμη...