«Δεν θέλαμε τον Φινμπόγκασον»

Από thessports.gr: Τις τελευταίες εβδομάδες το όνομα του Άλφρεντ Φινμπόγκασον είναι στην πρώτη γραμμή των μεταγραφικών ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, και ξαφνικά ο Ισλανδός φορ έρχεται στην Ελλάδα, αλλά για τον Ολυμπιακό!
Πηγή: thessports.gr
«Δεν θέλαμε τον Φινμπόγκασον»

Όλο αυτό το διάστημα, τα όσα γράφονται στην Ισπανία αναπαράγονται στην Ελλάδα, όταν ο Φρανκ Άρνεσεν έφυγε από το Άρνεμ για δύο μέρες, γράφτηκε ότι πήγε στην Ισπανία για να μιλήσει με την Ρεάλ Σοσιεδάδ για τον Φινμπόγκασον, τις τελευταίες μέρες τα ρεπορτάζ από την Ισπανία που ήθελαν τις δύο πλευρές να είναι κοντά έδιναν κι έπαιρναν, αλλά ο ΠΑΟΚ σήμερα τα διέψευσε.

"Ποτέ δεν θέλαμε τον Φινμπόγκασον" λένε σήμερα στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι ο παίκτης πράγματι είχε προταθεί πριν από ένα μήνα, αλλά με οικονομικά δεδομένα που ο ΠΑΟΚ εξαρχής απέρριψε και δεν ασχολήθηκε μαζί του.

Στον ΠΑΟΚ κάνουν λόγο για παράλογες οικονομικές απαιτήσεις του Ισλανδού και για το λόγο αυτό, όπως λένε, δεν ασχολήθηκαν και δεν ενδιαφέρθηκαν γι΄ αυτόν.

Όπως και να 'χει, από την ώρα που ο ΠΑΟΚ άφησε να θέμα συντηρείται τόσο καιρό, υπέστη μία επικοινωνιακή ήττα, αν και σ΄ αυτή τη φάση δεν προέχει το... επικοινωνιακό, αλλά η ουσιαστική ενίσχυση της ομάδας, που ακόμη δεν έχει κάνει μεταγραφές.

Διαβάστε ακόμη...