«Καταιγιστικός ο ΠΑΟΚ, αλλά θέλει μεταγραφές»

Από metrosport.gr: Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο πρώην μέσος του ΠΑΟΚ και νυν προπονητής, Γιώργος Κούτσης και μίλησε για το χθεσινό νικηφόρο παιχνίδι του Δικεφάλου και την πρόκριση απένταντι στη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ.
Πηγή: metrosport.gr
«Καταιγιστικός ο ΠΑΟΚ, αλλά θέλει μεταγραφές»

Ακόμη, είπε την άποψή του για τις θέσεις στις οποίες χρειάζεται ενίσχυση ο ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

«Παρότι ο αντίπαλος δεν ήταν μεγάλής δυναμικότητας, όταν βάζεις 6 γκολ αυτό κάτι λέει. Ήταν καταιγιστικός ο ΠΑΟΚ και άλλαξε την εικόνα του σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Ο τεχνικός της Λοκομοτίβα στις αλλαγές του έβαλε αμυντικούς. Είδε το διασυρμό να έρχεται πολύ νωρίς, ίσως δεν το περίμενε να είναι τόσο καλός ο ΠΑΟΚ».

Σε ποιες θέσεις χρειάζεται μεταγραφές ο ΠΑΟΚ: «Νομίζω πως ο ΠΑΟΚ θέλει ενίσχυση με ποιοτικούς παίκτες, αν θέλει να είναι ανταγωνιστικός απέναντι στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Όχι με τον Αστέρα και τον Ατρόμητο. Εγώ θα έπαιρνα ένα 6αρι να πατάει περιοχή, στο στιλ του Καφέ. Ο ΠΑΟΚ δεν παίρνει γκολ από τον άξονά του και γίνεται προβλέψιμος. Θέλει τουλάχιστον ένα ακόμη ακραίο καλό στο ένας με έναν αφού έχει μόνο τον Μακ. Επίσης και έναν επιθετικό αλλά με διαφορετικό στιλ από του Αθανασιάδη. Ο Κλάους έχει την ικανότητα να σκοράρει αλλά χρειάζεται ακόμη ένας φορ πιο γρήγορος για να τον βοηθήσει. Ο Κουλούρης είναι καλός παίκτης και στο χέρι του είναι να αποδείξει το ταλέντο του. Είναι ένα στοίχημα για αυτόν. Τέλος χρειάζεται και έναν γρήγορο στόπερ, με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά των Κόστα και Βίτορ.

Διαβάστε ακόμη...