“Θα προσπαθήσουμε για την έκπληξη”

Από inpaok.com: Η Σπάρτακ Τρνάβα παρά το γεγονός ότι δέχθηκε πρώτη γκολ χθες το βράδυ, τελικά επικράτησε με 3-1 της Λίνφιλντ μέσα στη Β. Ιρλανδία και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, εκεί που θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: inpaok.com
“Θα προσπαθήσουμε για την έκπληξη”

Η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων φάνηκε και από τις τελικές προσπάθειες (7-16) με τον Σαμπό να πετυχαίνει δυο γκολ για τους Σλοβάκους οι οποίοι όμως θα έχουν μία απώλεια ενόψει του πρώτου αγώνα με τον Δικέφαλο. Αυτό γιατί στο 80′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Μπορτέλ, έτσι δε θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο επόμενο ευρωπαϊκό ματς.

Μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα, ο τεχνικός της Σπάρτακ, Γιουράι Γιάραμπεκ, στάθηκε στην καλή αμυντική συμπεριφορά της ομάδας του ενώ τόνισε πως ο Σαμπό ήταν μακράν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου. Για την κόκκινη κάρτα σχολίασε πως: η δεύτερη κίτρινη ήταν αυστηρή, αλλά πλέον δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό".

Όσο για τον ΠΑΟΚ; "Επαναλαμβάνεται η ιστορία του 1997. Θυμάμαι ότι κερδίζαμε με 3-0 και χάσαμε με 5-3. Περιμένουμε να αντιμετωπίσουμε μια καυτή ατμόσφαιρα στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ έχει ένα σαφές προβάδισμα αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την έκπληξη" είπε ο Γιάραμπεκ που κατέληξε για το αν θα δηλωθεί κάποιος παίκτης παραπάνω: "θα δούμε τι μπορούμε. Εμείς θα προσπαθήσουμε να ενισχύσουμε την ομάδα ακόμα περισσότερο".

Δείτε φωτογραφίες από το χθεσινο Λίνφιλντ-Σπάρτακ

Διαβάστε ακόμη...