Συγχαρητήρια και υπόσχεση!

Από inpaok.com: Στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ βρέθηκαν λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα οι Ιάκωβος Αγγελίδης και Φράνκ Αρνεσεν.
Πηγή: inpaok.com
Συγχαρητήρια και υπόσχεση!

Πρόεδρος και αθλητικός διευθυντής έδωσαν συγχαρητήρια στον Ιγκόρ Τούντορ και στους ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια απομονώθηκαν με τον Κροάτη τεχνικό στον οποίο μετέφεραν ευχάριστα νέα. Το δίδυμο αμέσως μετά το τέλος του αγώνα κλήθηκε στην σουίτα του μεγαλομετόχου. Είχαν ολιγόλεπτη συζήτηση και στη συνέχεια βρέθηκαν στα αποδυτήρια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε το ΟΚ για να προχωρήσουν οι διαδικασίες που είχε δρομολογήσει ο Αρνεσεν προκειμένου να αποκτηθούν άμεσα δυο παίκτες καθώς επίσης και την έγκριση του για δυο τουλάχιστον αποδεσμεύσεις. Αυτά μεταφέρθηκαν στον Τούντορ που δεν έκρυβε την ικανοποίηση του. Αλλωστε την εξέφρασε και στην διάρκεια της συνέντευξης τύπου που ακολούθησε. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε ανοιχτά για παίκτες που έρχονται ενώ παράλληλα προανήγγειλε και την αποχώρηση από το ρόστερ όσων δεν έχουν καταφέρει να πείσουν για την αξία τους αλλά και τη διάθεση προσφοράς τους στην ομάδα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην διάρκεια των επόμενων ωρών η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα είναι σε θέση να ανακοινώσει επίσημα τις κινήσεις της που θα αφορούν τόσο την απόκτηση παικτών αλλά και αποχωρήσεις.

Διαβάστε ακόμη...