Άγνοια για τον ΠΑΟΚ η πλευρά του Λαμπιάντ

Από sport24.gr: Ο μάνατζερ του Ζακάρια Λαμπιάντ δεν γνωρίζει κάτι για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, ώστε να τον αποκτήσει και μιλώντας ανέφερε πως ουδείς από τον "Δικέφαλο" έχει προσεγγίσει την πλευρά του.
Πηγή: sport24.gr
Άγνοια για τον ΠΑΟΚ η πλευρά του Λαμπιάντ

Στην εφημερίδα "Live Sport" μίλησε ο ατζέντης του Ζακάρια Λαμπιάντ και τόνισε πως δεν γνωρίζει κάτι για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και πως ουδείς έχει έρθει σε επαφή μαζί του από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο Μαρσέλ Βίρμαν ανέφερε πως ο 21χρονος μεσοεπιθετικός επανέρχεται από τραυματισμό και γι' αυτό δεν έχει ενσωματωθεί ακόμα στην αποστολή της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

"Μόλις γύρισα από τη Λισαβόνα και δεν έχω καμία ενημέρωση για όσα μου λέτε. Είναι έκπληξη για εμένα όσα ακούω. Ο Ζακάρια είχε έναν τραυματισμό πριν από λίγες μέρες και δουλεύει για να επανέλθει το συντομότερο δυνατό. Δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη ομάδα στη Νότιο Αφρική εξαιτίας αυτού του προβλήματος. Δεν γνωρίζω κάτι άλλο, δεν με έχουν ενημερώσει από τη Σπόρτινγκ για αυτό που μου αναφέρατε. Δεν γνωρίζω για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Δεν με έχει ρωτήσει ή πλησιάσει κανένας από την ελληνική ομάδα", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βίρμαν.

Διαβάστε ακόμη...