Το μέλλον του Κιόσε στο «Δικέφαλο»

Από paokweb.gr: Συζήτηση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ με τον Κρίστι Κιόσε θα πραγματοποιηθεί εντός της ημέρας, με την οποία αναμένεται να ξεκαθαρίσει το μέλλον του νεαρού στην ομάδα.
Πηγή: paokweb.gr
Το μέλλον του Κιόσε στο «Δικέφαλο»

Πρόκειται για έναν ταλαντούχο αμυντικό ποδοσφαιριστή, που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του «Δικεφάλου» και το συμβόλαιό του έχει ισχύ, έως τον Ιούνιο του 2017.

Ο Αλβανός σέντερ μπακ αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή από τον Ηρακλή, το 2012 κι εντάχθηκε στην Κ20 του ΠΑΟΚ. Το 2014, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την πρώτη ομάδα και στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Ήταν ένας απ" τους μεγάλους άτυχους της περσινής σεζόν για τους «ασπρόμαυρους», καθ" ότι, σε όλη τη διάρκεια αυτής, ήταν τραυματίας. Αυτός είναι, ίσως, κι ένας από τους λόγους, που «κόπηκε» από τον Ιγκόρ Τούντορ, όσον αφορά τη φετινή προετοιμασία της ομάδας στην Ολλανδία.

Ο Κροάτης προπονητής έκρινε, προφανώς, ότι ο νεαρός αμυντικός δεν είναι, ακόμη, έτοιμος να προσφέρει στην ανδρική ομάδα. Αυτό, που μένει να ξεκαθαρίσει, πλέον, είναι το πως διαμορφώνεται για τον ίδιο η επόμενη μέρα στην Τούμπα κι αν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα σχεδιασμού του νέου ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...