Ψάχνεται για Λαμπιάντ! (vids)

Από sdna.gr: Σύμφωνα με πορτογαλικά και μαροκινά Μ.Μ.Ε ο ΠΑΟΚ εξετάζει την περίπτωση του 22χρονου Ολλανδομαροκινού μεσοεπιθετικού Ζακάρια Λαμπιάντ, ο οποίος δεν υπολογίζεται από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.
Πηγή: sdna.gr
Ψάχνεται για Λαμπιάντ! (vids)

Χαρακτηρίστηκε παιδί - θαύμα. Προϊόν των θαυματουργών ακαδημιών της Αϊντχόφεν, όπου γράφτηκε σε ηλικία 11 ετών. Έκανε την έκρηξη την διετία 2010-12, όταν οι εμφανίσεις του ήταν τόσο ηχηρές, που έκαναν τον Φρανκ Άρνεσεν να τον έχει στην λίστα των υπό παρακολούθηση παικτών για την Τσέλσι. Ωστόσο, η εξέλιξη του Ζακάρια Λαμπιάντ δεν ήταν η αναμενόμενη (ας όψεται ο ιδιόρρυθμος χαρακτήρας του) και σήμερα έφτασε να μπαίνει στην transfer list της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα τόσο από Πορτογαλία, όσο και από το Μαρόκο, ο ΠΑΟΚ είναι μία από τις ομάδες που εξετάζουν την περίπτωση του 22χρονου Ολλανδομαροκινού μεσοεπιθετικού, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός στην Φίτεσε (11 γκολ σε 45 παιχνίδια) και δεν υπολογίζεται ούτε φέτος από τα «λιοντάρια», αφού κόπηκε από τον Ζόρζε Ζεσούς για την περιοδεία της Σπόρτινγκ στην Νότιο Αφρική.

Ο Λαμπιάντ, ο οποίος είναι τρεις φορές διεθνής με την Εθνική Μαρόκου, μπορεί να παίξει τόσο ως εσωτερικός μέσος σε 4-3-3, αλλά και ως πλάγιος επιθετικός σε σχήμα με τρεις επιθετικούς, έχει συμβόλαιο με την Σπόρτινγκ ως το 2017, όμως τα «λιοντάρια» τον παραχωρούν με οποιαδήποτε μορφή, είτε με δανεισμό είτε με κανονική μεταγραφή, κάτι που ανοίγει τον δρόμο για τον ΠΑΟΚ που δείχνει να βλέπει ζεστά την περίπτωση του.

Δείτε μερικά βίντεο με τα εντυπωσιακά προσόντα του Λαμπιάντ

Διαβάστε ακόμη...