Οι 10 πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

Από arenafm.gr: Δέκα θα είναι τελικά οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στον επόμενο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, όπως γνωστοποίησε και επίσημα η ΟΥΕΦΑ.
Πηγή: arenafm.gr
Οι 10 πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

Ενόψει της μεσημεριανής (14.00) κλήρωσης του τρίτου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ, οι ομάδες χωρίστηκαν σε πέντε γκρουπ, το κάθε ένα εκ των οποίων έχει δυνατούς και αδυνάτους, με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται στο δεύτερο γκρουπ, στους δυνατούς.

Σε ότι αφορά τώρα το ποιοι είναι οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο της Λοκομοτίβα:

– Ο νικητής του ζευγαριού Σλασκ (Πολωνία) – Γκέτεμποργκ (Σουηδία), με την πρώτη αναμέτρηση στην Πολοωνία να ολοκληρώνεται χθες ισόπαλη χωρίς τέρματα.

– Η Γιάμπλονετς από την Τσεχία που προκρίθηκε απευθείας στον τρίτο προκριματικό γύρο,

– Ο νικητής του ζευγαριού Σκόντο Ρίγα (Λετονία) – Ντέμπρετσεν (Ουγγαρία), με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται χθες ισόπαλες στη Ρίγα με σκορ 2-2.

– Ο νικητής του ζευγαριού Σπάρτακ Τρνάβα (Σλοβακία) – Λίνφιλντ (Β. Ιρλανδία), με την Σπάρτακ να παίρνει χθες οριακό προβάδισμα, κερδίζοντας στην έδρα της με σκορ 2-1.

– Ο νικητής του ζευγαριού Βαντούζ (Λιχτενστάιν) – Νόμμε Κάλιου (Εσθονία), με την Βαντούζ να εκμεταλλεύεται χθες την έδρα της και να κερδίζει 3-1.

Η Τάργκου Μούρες από την Ρουμανία που προκρίθηκε απευθείας στον τρίτο προκριματικό γύρο.

Διαβάστε ακόμη...