Άλλαξε η ενδεκάδα! (video)

Από inpaok.com: Μετά το πειθαρχικό παράπτωμα των Λούκας Πέρεθ και Φακούντο Περέιρα και την μη συμμετοχή τους στην προπόνηση, ο Ίγκορ Τούντορ αναγκάστηκε να δοκιμάσει άλλα σχήματα και πρόσωπα.
Πηγή: inpaok.com
Άλλαξε η ενδεκάδα! (video)

Αρχικά ο Κροάτης δοκίμασε το σύστημα 4-2-3-1 με την παρακάτω ενδεκάδα:

Ο Όλσεν τοποθετήθηκε κάτω από τα δοκάρια και ο Γιώργος Τζαβέλλας ως αριστερό μπακ. Στα στόπερ επιλέχθηκαν οι Ρικάρντο Κόστα και Μιγκέλ Βίτορ, ενώ στα δεξιά ο Στέλιος Κίτσιου.

Στον χώρο του κέντρου ο Χέντβιγκες Μαντούρο ήταν το 8αρι του ΠΑΟΚ και ο Έργκις Κάτσε ο κόφτης στη μεσαία γραμμή.

Στα αριστερά της επίθεσης βρισκόταν ο Ρόμπερτ Μακ και στα δεξιά ο Γιάννης Μυστακίδης (στη θέση του χρησιμοποιήθηκε και ο Κοροβέσης), ανάμεσα τους ήταν ο Δημήτρης Πέλκας.

Τέλος στην κορυφή της επίθεσης χρησιμοποιήθηκε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Στη συνέχεια ο Τούντορ, επέλεξε και πάλι το 3-5-2 με τον Όλσεν στα γκολπόστ, τους Τζαβέλλα, Κόστα και Βίτορ να αποτελούν την τριάδα στην άμυνα.

Ο Ρατς ήταν στα αριστερά και στα δεξιά ο Κίτσιου. Οι Νομπόα και Τζιόλης ήταν το δίδυμο στο κέντρο με τον Μακ να βρίσκεται και αυτός στην πεντάδα που παρέταξε ο Κροάτης.

Όσον αφορά την επίθεση εκεί τοποθετήθηκαν οι Δημήτρης Πέλκας και ο Σαλπιγγίδης.

Λίγο πριν το τέλος της προπόνησης, ο Τούντορ έκανε ακόμα μια δοκιμή με τον Σκόνδρα να περνάει στην θέση του Γιώργου Τζαβέλλα.

Πάντως σε περίπτωση που ο τεχνικός του ΠΑΟΚ επιλέξει να χρησιμοποιήσει τους Λούκας και Περέιρα ο Δικέφαλος είτε αγωνιστεί με 3-5-2 είτε με 4-2-3-1 η ενδεκάδα αναμένεται να είναι η εξής:

Ρόμπιν Όλσεν, Κόστα, Βίτορ, Τζαβέλλας, Κάτσε, Πέλκας, Μακ, Λούκας και Περέιρα.

Δείτε στο παρακάτω video τις δοκιμές που έκανε ο Τούντορ:

Διαβάστε ακόμη...