«Αν μου κάνει καλή πρόταση ο ΠΑΟΚ γιατί όχι;»

Ο Ζαν Μακούν εκφράζει μέσω του gazzetta.gr την επιθυμία να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ, πλέκει το εγκώμιο του Δικεφάλου και περιμένει πρόταση!
Πηγή: gazzetta.gr
«Αν μου κάνει καλή πρόταση ο ΠΑΟΚ γιατί όχι;»

Για τουλάχιστον μία δεκαετία ο Ζαν Μακούν θεωρούνταν από τα βασικά γρανάζια στα «αδάμαστα λιοντάρια» του Καμερούν, ενώ οι ποδοσφαιρικές μετοχές του εκτινάχθηκαν στα ύψη σε Λιόν και Λιλ.

Ο 32χρονος άσος την σεζόν 2011/12 αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού στον Ολυμπιακό, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε στη Γαλλία για λογαριασμό της Ρεν.

Ο Μακούν θέλει να ξεχάσει την περυσινή απογοητευτική σεζόν του στην ομάδα της Βρετάνης, κάνοντας δίνοντας ξανά ώθηση στην καριέρα του.

Ο έμπειρος μέσος μίλησε στο gazzetta.gr για τις φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται στο ραντάρ του ΠΑΟΚ.

«Με ρωτάει πολύς κόσμος για τον ΠΑΟΚ. Φυσικά και θα με ενδιέφερε να αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ. Είναι ένας σπουδαίος σύλλογος τον οποίο έχω αντιμετωπίσει ως παίκτης του Ολυμπιακού. Το μόνο που θέλω είναι να πληρώνομαι στην ώρα μου. Δεν έχω κάποια άλλη απαίτηση».

Ο Μακούν αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά αποφεύγοντας να επεισέλθει σε λεπτομέρειες αναφορικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

«Αν ο ΠΑΟΚ μου έκανε μία καλή πρόταση φυσικά και θα δεχόμουν να επιστρέψω στην Ελλάδα. Έχω καλές αναμνήσεις από το πέρασμα μου από τον Ολυμπιακό. Όπως προείπα δεν έχω λόγο να αρνηθώ αν το πακέτο της προσφοράς είναι καλό».

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στην περυσινή σεζόν με τα χρώματα της Ρεν.

«Τα πράγματα δεν πήγαν καλά για μένα και η αλήθεια είναι πως δεν μπορώ να δώσω κάποια εξήγηση. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα, αλλά πέρασε. Πλέον, στόχος μου είναι να αγωνιστώ σε μία ομάδα που θα με εκτιμά και θέλει να δουλέψει μαζί μου. Αισθάνομαι πως έχω πολλά να δώσω ακόμα. Γιατί όχι στον ΠΑΟΚ;»

Διαβάστε ακόμη...