Ο ιδιότροπος κ. Μάρκεβιτς

Από novasports.gr: Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο ΠΑΟΚ βρήκε στο δρόμο του τον Μίρον Μάρκεβιτς. Ο νυν τεχνικός της Ντνίπρο καθόταν στον πάγκο της Μέταλιστ όταν ο "Δικέφαλος" είχε αντιμετωπίσει την - επίσης - ουκρανική ομάδα στην προκριματική φάση του Champions League.
Πηγή: novasports.gr
Ο ιδιότροπος κ. Μάρκεβιτς

Εκτοτε είχε παρουσιάσει συμπτώματα υπεροψίας κι όχι μόνον. Πίσω στο σήμερα, αν και με την άφιξη της ομάδας του στο γήπεδο, είχε θερμή χειραψία με τον Ιγκορ Τούντορ σχεδόν στο κέντρο του γηπέδου, το υπόλοιπο της ημέρας ήταν αρκετά μοναχικό για τον ίδιο. Κάθησε στην καρέκλα με περιττή άνεση και παρακολουθούσε τον αγώνα σχεδόν αμίλητος. Εκεί, στην ίδια θέση είχε βρεθεί από πολύ νωρίς, φορώντας γυαλιά ηλίου κι έχοντας περιστασιακά ορισμένες τηλεφωνικές επικοινωνίες.

Πριν καλά καλά φτάσει ο αγώνας στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου σηκώθηκε κι άρχισε να περπατάει αργά προς το σημαιάκι του κόρνερ που βρισκόταν αριστερά του. Σταμάτησε για λίγο, σχολίασε κάτι στους αναπληρωματικούς της ομάδας του και με βήμα αργό, έκανε τον κύκλο του αγωνιστικού χώρου για να πάει απέναντι, να καθήσει στην πρώτη σειρά των θέσεων της κερκίδας, εκεί όπου έμεινε μέχρι τέλους δίχως να πει το παραμικρό. Η ομάδα του δε βρίσκεται σε καλή κατάσταση, υπήρξαν σημαντικές αποχωρήσεις και με την έναρξη του ουκρανικού πρωταθλήματος σε λιγότερο από δέκα ημέρες η ανησυχία του είναι κάτι παραπάνω από έκδηλη.

Διαβάστε ακόμη...