Σενάρια για Μακούν και ΠΑΟΚ

Από sdna.gr: Ο Ζαν Μακούν βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του και σύμφωνα με πληροφορίες από το Καμερούν ανάμεσα στις ομάδες με τις οποίες «μιλάει» είναι και ο ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
Σενάρια για Μακούν και ΠΑΟΚ

Ο 32χρονος Καμερουνέζος μέσος (και πρώην παίκτης του Ολυμπιακού) έμεινε ελεύθερος από τη Ρεν μετά από μία «εφιαλτική» σεζόν. Οι σχέσεις του με την τεχνική ηγεσία και τη διοίκηση της γαλλικής ομάδας ήταν κάκιστες και ολοκλήρωσε τη σεζόν με μόλις μία συμμετοχή. Χαρακτηριστικό του «ψυχροπολεμικού» κλίματος που υπήρχε ανάμεσα στη Ρεν και τον Μακούν είναι ότι τον έστειλε να προπονείται με τα «δεύτερα», αλλά και το γεγονός ότι του χάλασε τη μεταγραφή στην Γκέτεμποργκ τον Μάρτιο. Ο ποδοσφαιριστής είχε συμφωνήσει με τους Σουηδούς (πέρασε και ιατρικές εξετάσεις), αλλά η Ρεν δεν τον... διευκόλυνε και το deal έμεινε ανεκπλήρωτο με τον Μακούν να επιστρέφει στη Γαλλία και τον... πάγο.

Ο Μακούν ψάχνει να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και σύμφωνα με τις πληροφορίες από το Καμερούν, ο 32χρονος μέσος έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα, μάλιστα, με πηγές από το περιβάλλον του παίκτη έχει γίνει και μία πρώτη κουβέντα με τον «δικέφαλο του βορρά», αλλά το συγκεκριμένο σενάριο δεν επιβεβαιώνεται. Ο Μακούν στη Ρεν είχε ένα εξαιρετικό συμβόλαιο (800.000 ευρώ ετησίως) αλλά γνωρίζει και ο ίδιος ότι πλέον δεν θα βρει ανάλογη πρόταση. Εξάλλου, οι μετοχές του έχουν... πέσει το τελευταίο διάστημα.

Στον ΠΑΟΚ έχουν αποφασίσει να μην επιβεβαιώνουν, αλλά και να μην διαψεύδουν κανένα μεταγραφικό σενάριο. Υπάρχει, βέβαια, κινητικότητα και ο Φρανκ Άρνεσεν βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με ποδοσφαιριστές και ατζέντηδες ψάχνοντας τις καλύτερες λύσεις για την φαρέτρα του Ιγκόρ Τούντορ.

Αν το σενάριο με τον Μακούν και τον ΠΑΟΚ έχει βάση θα φανεί τις επόμενες ημέρες, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι για τον Καμερουνέζο υπάρχει ενδιαφέρον και από ομάδες της Γαλλίας και της Τουρκίας.

Διαβάστε ακόμη...