«Υπάρχει διάθεση αλλά χρειάζονται μεταγραφές»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Βασίλης Βασιλάκος και μίλησε για την προετοιμασία του «Δικεφάλου» και τα δείγματα που έδειξε η ομάδα από το φιλικό με την Μπόχουμ.
Πηγή: arenafm.gr
«Υπάρχει διάθεση αλλά χρειάζονται μεταγραφές»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το νέο σύστημα του ΠΑΟΚ:

«Όλα τα συστήματα είναι στο πλαίσιο του ποδοσφαίρου και για να αποδώσεις πρέπει να ξέρεις μπάλα. Στο 3-5-2 θέλει πλάγιους που να ανεβοκατεβαίνουν γρήγορα και ποδοσφαιριστές που θα κόβουν και θα μοιράζουν. Αν ένας ποδοσφαιριστής ξέρει ποδόσφαιρο θα προσαρμοστεί. Ήρθε ένας προπονητής που είναι φιλόδοξος όμως πολλοί παίκτες δεν μπορούν να προσφέρουν πολλά πράγματα».

Για τις μεταγραφές που χρειάζονται:

«Χρειάζονται κάποιες μεταγραφές στον ΠΑΟΚ οπωσδήποτε. Από την στιγμή που θα γυρίσει ο Κλάους και ο Νομπόα στην διάρκεια των δύο χρόνων η ομάδα θα πρέπει να αλλάξει τελείως η ομάδα. Πρέπει να έρθουν άνθρωποι στην νοοτροπία του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή. Έτσι όπως είναι ο ΠΑΟΚ αυτή δεν μπορεί να ξεπεράσει μια μικρομεσαία ομάδα. Είναι άκαιρο αυτή την εποχή να δέχεσαι τέσσερα γκολ από μια ομάδα της Β' εθνικής της Γερμανίας. Για να προσαρμοστεί ο ΠΑΟΚ στα νέα δεδομένα, χρειάζεται χρόνο».

Για τον Τούντορ:

«Από ότι βλέπω έχουμε έναν προπονητή που έχει όρεξη να δουλέψει και να κάνει κάτι διαφορετικό. Και μόνο που άλλαξε το σύστημα, φαίνεται πως έχει όραμα. Ο τεχνικός διευθυντής είναι και αυτός δίπλα στην ομάδα και σε αυτούς ελπίζουμε για κάτι καλό».

Για τον περσινό ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ πέρυσι δεν υπήρχε και είχε μείνει στην νίκη του Ολυμπιακού. Εγώ δεν είμαι απογοητευμένος αλλά έχω εμπιστοσύνη και πιστεύω πως θα γίνει κάτι καλό».

Για τον επιθετικό που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ χρειαζόταν δεύτερο επιθετικό ακόμα και να μην τραυματιζόταν ο Κλάους. Στο 3-5-2 ο Περέιρα ταιριάζει να έρχεται από πίσω και άλλοι παίκτες να είναι μπροστά. Βέβαια, καλύτερα από όλους ξέρει ο προπονητής».

Για τους πλάγιους που μπορούν να ανταποκριθούν στο 3-5-2:

«Σίγουρα ο Ρατς δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε ένα 90λεπτο. Ο Κίτσιου είναι ένα νέο παιδί και πιστεύω πως αν δουλέψει και τον πιστέψει ο προπονητής θα μπορέσει να ανταποκριθεί».

Για το παιχνίδι με την Κροατική ομάδα:

«Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι το επόμενο παιχνίδι και δεν είναι έτοιμος ακόμα. Είμαι αισιόδοξος πάντως γιατί υπάρχει διάθεση για δουλειά».

Διαβάστε ακόμη...