Από σήμερα ο Νομπόα στην Ολλανδία

Από pamesports.gr: Μετά την ενσωμάτωση των Ράτς, Τζιόλη και Μακ στο βασικό στάδιο προετοιμασίας του ΠΑΟΚ από τις 4 Ιουλίου, ήρθε η στιγμή να ενταχθεί στο πρόγραμμα της ομάδας και ο Κριστιάν Νομπόα.
Πηγή: pamesports.gr
Από σήμερα ο Νομπόα στην Ολλανδία

Ο διεθνής άσος από το Εκουαδόρ, είχε εξασφαλίσει άδεια περισσότερων ημερών για να ξεκουραστεί καθώς συμμετείχε με την εθνική ομάδα της χώρας του στο Κόπα Αμέρικα. Ο Νομπόα θα ενσωματωθεί σήμερα στο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ και είναι ξεκάθαρο πως δεν πρόκειται να συμμετέχει στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη στις 16 Ιουλίου με αντίπαλο (κατά πάσα πιθανότητα) την Κροατική Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ.

Ο Νομπόα θα ακολουθήσει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα επανένταξης. Σήμερα θα έχει τετ α τετ τόσο με τον αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ Φράνκ Άρνεσεν όσο και με τον Κροάτη τεχνικό Ιγκόρ Τούντορ. Για τον Νομπόα παρά τα όσα είχαν γραφεί στο παρελθόν, δεν έχει κατατεθεί στον ΠΑΟΚ επίσημη πρόταση από άλλη ομάδα του εξωτερικού, προκειμένου να συζητηθεί η προοπτική να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο Νομπόα έχει συμβόλαιο σε ισχύ με τον ΠΑΟΚ, αλλά εάν μια άλλη ομάδα καταθέσει πρόταση ανώτερη του ενάμιση εκατομμυρίου ευρώ, τότε μπορεί να διεκδικήσει την απόκτησή του. Πάντως αυτή την στιγμή ο Νομπόα είναι παίκτης του ΠΑΟΚ και θα ενσωματωθεί κανονικά στο πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...