«Με 400.000 ευρώ μπορείς να φύγεις»

Από metrosport.gr: Όπως αποκάλυψε χθες η «Μ» ο Μάριο Μάλοτσα είναι ο κεντρικός αμυντικός για τον οποίο ο Τούντορ «βάζει το χέρι του στη φωτιά» και θεωρεί κάτι παραπάνω από αξιόπιστη λύση.
Πηγή: metrosport.gr
«Με 400.000 ευρώ μπορείς να φύγεις»

Ο Κροάτης τεχνικός του Δικεφάλου τον είχε ποδοσφαιριστή στην Χάιντουκ και έχει πολύ καλή άποψη και για τα αγωνιστικά του στοιχεία αλλά και για τον χαρακτήρα του.

Γι' αυτό άλλωστε είναι και από τους πρώτους υποψήφιους για να καλύψει τη θέση του κεντρικού αμυντικού στην ομάδα. Η διοίκηση της Χάιντουκ έχει μπει στη διαδικασία να πωλήσει τον ποδοσφαιριστή για δυο λόγους.

Ο πρώτος έχει να κάνει με το συμβόλαιο του που ολοκληρώνεται σε έναν χρόνο και επομένως θα ήθελε να καρπωθεί χρήματα από μια μεταγραφή του παίκτη όσο θα έχει την ευκαιρία.

Ο δεύτερος λόγος έχει να κάνει με την απεριόριστη εκτίμηση που τρέφουν στον ποδοσφαιριστή οι άνθρωποι της Χάιντουκ. Από την ομάδα Νέων έφτασε να είναι αρχηγός της πρώτης ομάδας παίζοντας σε περισσότερους από 200 αγώνες! Θεωρούν δηλαδή ότι πρέπει να τον διευκολύνουν από τη στιγμή που αποφάσισε να φύγει από την Κροατία για να αγωνιστεί σε άλλο πρωτάθλημα.

Όμως για να του δώσουν τη δυνατότητα της μεταγραφής, τον ενημέρωσαν ότι θα πρέπει να φέρει μια προσφορά στον σύλλογο που θα αγγίζει τις 400.000 ευρώ. «Θέλουμε να παίξεις σε μια μεγάλη ομάδα του εξωτερικού αλλά και εμείς θα πρέπει να βάλουμε χρήματα στα ταμεία μας» είπαν στον Μάλοτσα.

Γι' αυτό το λόγο και ο εκπρόσωπος του ήδη αναζητεί ομάδες. Μάλιστα χθες, ιταλική ιστοσελίδα υποστήριξε ότι στο στόχαστρο του ποδοσφαιριστή είναι η Ελλάς Βερόνα που αναζητεί κεντρικό αμυντικό. Επίσης τα κροατικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ήδη η Χάιντουκ απέρριψε πρόταση του Παναθηναϊκού αφού δεν μπορεί να προσφέρει τα 400.000 ευρώ που απαιτούν οι Κροάτες.

«Για τον Τούντορ θα πήγαινα στον ΠΑΟΚ»
Έχει ιδιαίτερη σημασία τα όσα είπε σε τηλεφωνική επικοινωνία με αρκετούς Κροάτες δημοσιογράφους ο Μάλοτσα. «Ξέρω ότι υπάρχει ένας αμοιβαίος σεβασμός με τον πρώην προπονητή μου. Θα μπορούσα να πω ότι αν ο Τούντορ μου το ζητούσε επιτακτικά, θα πήγαινα στην Ελλάδα ανεξάρτητα με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα». Αυτό έχει σημασία γιατί όπως αποκάλυψε χθες η «Μ» ο 26χρονος είναι... προβληματισμένος με το ενδεχόμενο ενός grexit με ότι αυτό συνεπάγεται. Όμως παραδέχθηκε μιλώντας στους δημοσιογράφους ότι για τον Τούντορ μπορεί να προσπερνούσε αυτόν τον ενδοιασμό.

«Σιγή ασυρμάτου» από Ραϊκοβιτς
Ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός όπως δήλωσε ο ατζέντης του προσπαθεί να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες να βρει συμβόλαιο σε ομάδα της Μπουντεσλίγκα. Όσο αυτό δεν το καταφέρνει προσπαθεί να κρατήσει ανοικτούς τους διαύλους επικοινωνίας με τον Άρνεσεν με τον οποίο έχει συμφωνήσει σε όλα. Όμως ο Δανός είναι πολύ πιθανόν να αποσύρει την πρόταση ενδιαφέροντος άμεσα κάτι που έχει ξεκαθαρίσει στον παίκτη. Στο μεταξύ σύμφωνα με γερμανικό δημοσίευμα ο Άρνεσεν εξέτασε και τη λύση του Χέικο Βέστερμαν που αγωνίζεται στο Αμβούργο (πρώην ομάδα του Ραϊκοβιτς) και που επίσης αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται αλλά διαπραγματεύεται με το Αμβούργο ανανέωση. Οι ετήσιες αποδοχές του ξεπερνούν το 1,5 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε ακόμη...