Κλέβει την παράσταση

Aπό inpaok.com: O Iβάν Λέκο είναι ο άμεσος συνεργάτης του προπονητή του ΠΑΟΚ Ιγκόρ Τούντορ, και είναι ο άνθρωπος που μέχρι στιγμής έχει κερδίσει της εντυπώσεις.
Πηγή: inpaok.com
Κλέβει την παράσταση

Ο Κροάτης βοηθός προπονητή έχει ιδιαίτερα ενεργό ρόλο στις προπονήσεις της ομάδας σε σχέση και με προηγούμενους βοηθούς προπονητών, ενώ και οι παίκτες του Δικεφάλου μιλούν στις μεταξύ τους συζητήσεις με τα καλύτερα λόγια για τον Ιβάν Λέκο, για την συμπεριφορά του αλλά και για τις γνώσεις που διαθέτει και τις δείχνει.

Ο Λέκο είναι αυτός που έχει κλέψει την παράσταση μέχρι τώρα στις προπονήσεις των «ασπρόμαυρων» και αναμένεται να κερδίσει τόσο τον σεβασμό των ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου όσο και των επιτελών του ΠΑΟΚ.

Άλλωστε ο 37χρονος βοηθός του Ιγκόρ Τούντορ μόνο τυχαίος δεν είναι έχοντας διαγράψει μια σπουδαία καριέρα ως ποδοσφαιριστής τόσο στην Κροατία φορώντας την φανέλα της Χάιντουκ όσο και στα γήπεδα του Βελγίου με τις φανέλες των Μπριζ και Λόκερεν, έχοντας παραστάσεις και από διεθνές ποδόσφαιρο όντας διεθνής με την εθνική ομάδα της Κροατίας.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...