Έχει ενδοιασμούς ο Ράικοβιτς

Από sentragoal.gr: Τα πρώτα απόνερα των πολιτικών εξελίξεων, που είναι ραγδαίες από τα ξημερώματα του Σαββάτου, «χτύπησαν» και τα μεταγραφικά θέματα του Δικεφάλου, με τους Γερμανούς να παρουσιάζουν τον Σλόμπονταν Ράικοβιτς προβληματισμένο από τη ρευστή κατάσταση.
Πηγή: sentragoal.gr
Έχει ενδοιασμούς ο Ράικοβιτς

Ο 25χρονος Σέρβος κεντρικός αμυντικός έχει εδώ και σχεδόν δυο εβδομάδες συγκεκριμένη οικονομική πρόταση στα χέρια του από τον Φρανκ Αρνεσεν, στην οποία και δεν έχει απαντήσει, με τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα να μπαίνουν ως μια νέα, αρνητική παράμετρος στην απόφασή του. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου κατανοούν πως το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστο από την όλη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και δεν έχουν κάτι άλλο να κάνουν από το να τηρήσουν στάση αναμονής και να διαχειριστούν και αυτόν τον παράγοντα, που σε έναν βαθμό προϋπήρχε.

Στην υπόθεση Ολσεν, η Μάλμε αναζητά τον αντικαταστάτη του και θέλει να καλύψει το κενό που θα διαμορφωθεί πριν ανοίξει την πόρτα της εξόδου για τον Σουηδό γκολκίπερ. Οσον αφορά τη μεσοεπιθετική γραμμή, προτάθηκε μεταξύ άλλων ο 28χρονος Σουηδός της Ρεν, Ολα Τοϊιβόνεν. Οι Γάλλοι έχουν «αλμυρές» για τα δεδομένα του Δικεφάλου απαιτήσεις, καθώς είναι διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν στα χρήματα που τον απέκτησαν από την Αϊντχόφεν, που ήταν 3,5 εκατ. ευρώ.

Ο Τοϊβόνεν είναι διαθέσιμος και για δανεισμό, με τη ρήτρα αγοράς να είναι διπλάσια σε τέτοια περίπτωση, και μένει να φανεί, όχι μόνο συγκεκριμένα για τον Τοϊβόνεν αλλά συνολικά, αν ο ΠΑΟΚ θα ασχοληθεί με περιπτώσεις δανεισμού παικτών. Χθες στην απογευματινή προπόνηση ο Ιγκόρ Τούντορ έδειξε τις πρώτες του σκέψεις, ξεκινώντας να δουλεύει πάνω στο 3-5-2 και στο 4-3-3, κάτι που θα ανοίξει και τη συζήτηση για τις μεταγραφικές ανάγκες βάσει των δυο συγκεκριμένων τακτικών.

Διαβάστε ακόμη...