«Ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία να χτιστεί φέτος»

Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο Σπύρος Μηλιωρίδης (επέστρεψε στο τμήμα επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τους οργανωμένους φιλάθλους) και μίλησε για το νέο ξεκίνημα που κάνει η ομάδα.
Πηγή: metrosport.gr
«Ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία να χτιστεί φέτος»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν ανέλαβα μόνος μου υπάρχει και ο Γιάννης Αθανασιάδης και άλλα παιδιά. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάποια πράγματα και υπάρχει ένας νέος αθλητικός νόμος που περιορίζει τους συνδέσμους σε κάποια πράγματα και πρέπει να βρούμε λύσεις. Ο ΠΑΟΚ φέτος μηδένισε από πολλές απόψεις. Ο κ. Σαββίδης μηδένισε τα χρέη του ΠΑΟΚ, η ομάδα είναι και αυτή στο μηδέν και ο κόσμος, που είναι η δύναμη της ομάδας, με την προσέλευση του στα τελευταία παιχνίδια είναι και αυτός το μηδέν. Είναι μια ευκαιρία να χτιστεί ο ΠΑΟΚ σε εντελώς νέες βάσεις. Είναι μια ευκαιρία που πρέπει να εκμεταλλευτούμε όλοι μας. Πιστεύω πως αυτή η χρονιά που έρχεται θα είναι μια πάρα πολύ καλή και πως η ομάδα θα κάνει βήματα μπροστά. Το θέμα είναι να γίνονται καθημερινά βήματα και να χτιστεί μια ομάδα που θα κάνει κανονικό πρωταθλητισμό και όχι μόνο για τρεις μήνες. Ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία να χτιστεί φέτος. Πρέπει να φτιαχτεί ένα πολύ καλό σύνολο που θα γεννήσει νέο κόσμο μέσα από την ομάδα αλλά και μέσα από τις επιτυχίες».

Φορτούλα: «Να έχουμε τύχη στη θέση του τερματοφύλακα»

Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήκε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Μλάντεν Φορτούλα και τόνισε: «Τον Τούντορ μόνο στη Γιουβέντους τον έχω δει. Προσωπική επιλογή του Άρνεσεν είναι. Εύχομαι να πετύχει στον ΠΑΟΚ. Να έχουμε τύχη στη θέση του τερματοφύλακα όπως είχαμε τα τελευταία χρόνια στην ομάδα. Αλλού υπάρχει πρόβλημα και μένει στάσιμο. Θέλει οργάνωση στήριξη υπομονή και όλα θα έρθουν γιατί η ομάδα πρέπει να χτιστεί από την αρχή ώστε να πετύχει».

Διαβάστε ακόμη...