Κατέθεσε και κατηγορείται για δωροδοκία-δωροληψία ο Σα Πίντο

Από soccerplus.gr: Ο Ρικάρντο Σα Πίντο βρέθηκε την Τετάρτη (24/04) με δική του πρωτοβουλία ενώπιον του ανακριτή διαφθοράς ο οποίος και του γνωστοποίησε πως αντιμετωπίζει την κατηγορία της δωροδοκίας- δωροληψίας.
Πηγή: soccerplus.gr
Κατέθεσε και κατηγορείται για δωροδοκία-δωροληψία ο Σα Πίντο

Μετά την απολογία του στον Γιώργο Ανδρεάδη, ο πρώην προπονητής του Ατρομήτου αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να του επιβληθεί κάποιος περιοριστικός όρος.

Υπενθυμίζεται πως ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Τάκης Φύσσας, είχε υποστηρίξει σε ένορκη κατάθεση πως ο Πορτογάλος τεχνικός δέχθηκε παρεμβάσεις για να μην χρησιμοποιήσει τέσσερις ποδοσφαιριστές στο παιχνίδι Ολυμπιακός - Ατρόμητος (2-1) για το εφετινό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα τους Κιβρακίδη, Ναπολεόνι, Πίτου Γκαρσία και Κατσουράνη.

Ο Σα Πίντο επρόκειτο να ταξιδέψει στην Ελλάδα τον Σεπτέμβρη προκειμένου να απολογηθεί στον ανακριτή για την υπόθεση αυτή, ωστόσο αποφάσισε τελικά να παρουσιαστεί λίγους μήνες νωρίτερα, κλείνοντας έτσι τον κύκλο των καταθέσεων των 34 κατηγορουμένων για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης».

Για την ίδια υπόθεση είχαν καταθέσει επίσης ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός και ο τεχνικός διευθυντής, Γιάννης Αγγελόπουλος, οι οποίοι είχαν αφεθεί ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους.

Διαβάστε ακόμη...