«Σπουδαία παιχνίδια απέναντι στον ΠΑΟΚ»

Από paokrevolution.net: O Γιέρκο Λέκο, ο μέσος της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, μιλώντας στο Metropolis 95.5 σχολίασε το ενδεχόμενο η ομάδα του να τεθεί αντιμέτωπη με τον ΠΑΟΚ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του EuropaLeague:
Πηγή: paokrevolution.net
«Σπουδαία παιχνίδια απέναντι στον ΠΑΟΚ»

«Σε πρώτη φάση θέλουμε να κάνουμε το πρώτο βήμα δηλαδή να αποκλείσουμε την ομάδα από την Ουαλία. Αλλά είμαστε το φαβορί και επομένως μάλλον θα αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ. Γνωρίζω πολύ καλά ότι ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και όταν έρθει να τον αντιμετωπίσουμε σίγουρα θα πάρουμε βοήθεια και από τους Κροάτες παίκτες του Παναθηναϊκού όπως ο Πράνιτς. Παράλληλα είναι καλός φίλος μου ο Αραούχο Ετό που έπαιξε στον ΠΑΟΚ και σίγουρα και αυτός θα μας δώσει σημαντικές πληροφορίες αφού γνωρίζει καλά τον ΠΑΟΚ. Θα είναι σπουδαία παιχνίδια αυτά με τον ΠΑΟΚ.»

Για το ότι Κροάτης, δηλαδή ο Τούντορ είναι ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ σχολίασε: «Τον γνωρίζω καλά όπως και τον συνεργάτη του τον Μάρτιν Λέκο. Ήταν καλός παίκτης αλλά πλέον είναι και καλός προπονητής. Μπορεί να μην έχει μεγάλη εμπειρία ως προπονητής αλλά δουλεύει σκληρά. Ξέρω ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι απαιτητικός αλλά το ίδιο ήταν και ο κόσμος της Χάιντουκ. Με τον Τούντορ παίξαμε μαζί στην Εθνική Κροατίας. Πλέον ήμασταν αντίπαλοι. Είναι παθιασμένος με τη δουλειά του και είναι έξυπνος ώστε να εξελιχθεί ως προπονητής. Η ενέργεια του κόσμου του ΠΑΟΚ θα τον βοηθήσει και είναι καλή επιλογή για τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...