«Άστοχες και ατυχείς οι δηλώσεις του Φασούλα»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρώην πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ , Βασίλης Οικονομίδης και σχολίασε μεταξύ άλλων τις δηλώσεις του Παναγιώτη Φασούλα για τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: arenafm.gr
«Άστοχες και ατυχείς οι δηλώσεις του Φασούλα»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Τον ήξερα πάνω από επτά χρόνια και τον ξέρω και ως αθλητή και ως άνθρωπο. Για την συνέντευξη που έδωσε γίνεται πολύ θόρυβος για το τίποτα. Αυτά που αναφέρει ο Φασούλας είναι για πριν από 22 χρόνια. Εκείνο που κάνει την συνέντευξη ατυχή είναι πως αυτό το παιδί ήρθε μικρό στον ΠΑΟΚ, ανδρώθηκε και κέρδισε δόξα. Πριν από 22 χρόνια έπαιρνε τρομερά χρήματα ενώ ήταν σχεδόνερασιτέχνης αθλητής. Όταν ανδρώνεσαι σε μια ομάδα, αποκτάς φήμη αλλά και πολύ δόξα είναι πολύ άτοπο και άστοχο να μιλάς άσχημα για αυτή την ομάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλος για να ανεχθεί αυτό το πράγματα και απαιτείται σεβασμός ακόμα και να έχει προσωπικό πρόβλημα με κάποιους παράγοντες. Ο καθένας μπορεί να λέει μισές αλήθειες αλλά εμείς ζήσαμε τα πράγματα. Είναι άστοχες οι δηλώσεις αλλά και ατυχής η συνέντευξη. Εμάς μας ενδιαφέρει το παρόν και το μέλλον του ΠΑΟΚ και δεν ξέρω τι εξυπηρετούν όλα αυτά Κανείς δεν θα σχολίαζε κάτι αν δεν θιγόταν το σωματείο».

Για τις δηλώσεις του Φασούλα πως παλιά ήταν ΠΑΟΚ αλλά τώρα έγινε Ολυμπιακός:

«Εγώ ξέρω πως κανένας δεν μπορεί να αλλάξει ομάδα. Όλα αλλάζουν στη ζωή αλλά όχι η ομάδα. Είναι πάρα πολλά όσα έχουν συμβεί. Εγώ είχα κατεβεί και όταν ο Φασούλας είχε κάνει την προσφυγή, είχε φύγει και είχε πάει στον Ολυμπιακό. Σήμερα λέει πως δεν είναι ΠΑΟΚτσής και ο καθένας κρίνεται από τα λόγια του».

Για τον σημερινό ΠΑΟΚ:

«Δεν παραγνωρίζω τις προσπάθειες της διοίκησης αλλά είμαι της άποψης πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να βρει έναν ιδιοκτήτη. Θα ξεπεραστούμε από άλλες ομάδες που έχουν ιδιοκτήτες αν παραμείνουμε έτσι. Η ΑΕΚ και ο Άρης έχουν ιδιοκτήτες, εμείς πως θα συνεχίσουμε; Ο ΠΑΟΚ πρέπει να πρωταγωνιστήσει. Πρώτο μέλημα ήταν να καλυφθούν κάποια οικονομικά κενά όμως ο χρόνος περνάει. Ο ΠΑΟΚτσής θέλει να πρωταγωνιστεί και θα έχουν νόημα όλα όταν κοντράρουμε τους δύο μεγάλους. Ο κόσμος διψάει για τρόπαια και για αυτό γέμισε το βόλεϊ και το χάντμπολ. Σε αυτά τα αθλήματα δόθηκε ένα όραμα. Πρέπει να βρεθεί ιδιοκτήτης και δεν πάει άλλο».

Διαβάστε ακόμη...