«Στους κορυφαίους του κόσμου ο Σεπέντα»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε o πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Γιώργος Ανδρέου και μίλησε για τον προγραμματισμό της ομάδας ενόψει της νέας χρονιάς.
Πηγή: arenafm.gr
«Στους κορυφαίους του κόσμου ο Σεπέντα»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την οργάνωση της ομάδας φέτος:

«Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος υπάρχουν μεγάλες δυσκολίες. Παλεύουμε όλοι και ο ΠΑΟΚ έχει οργανωθεί σε άλλη βάση φέτος. Υπάρχει ένα επαγγελματικό τμήμα που λειτουργεί ενώ και τα εισιτήρια φέτος θα είναι επαγγελματικά όπως στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο. Υπάρχει μια στενή συνεργασία μεταξύ εμού και του κ. Κατσαρή για το καλύτερο δυνατό».

Για τον Σεπέντα:

«Είχα υποσχεθεί στον κόσμο του ΠΑΟΚ πως θα γίνει μια ανταγωνιστική ομάδα. Θέλουμε να κάνουμε μια ομάδα αντάξια των προσδοκιών. Ο Σεπέντα είναι ένας από τους πέντε καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Έχει μεγάλη ζήτηση σε όλο τον κόσμο αλλά λόγω καλών χειρισμών με την ομοσπονδία της Κούβας αλλά και χάρης της συνεργασίας με τον Χιμένες καταφέρνουμε αυτή την κίνηση».

Για την ανανέωση του Παντακίδη:

«Θα βγει μια ανακοίνωση σήμερα από τους παίκτες του ΠΑΟΚ που ανανέωσαν. Ο Γιάννης είναι ένας από αυτούς. Με τον Γιάννη υπάρχει μια ιδιαίτερη σχέση γιατί εγώ τον έφερα στον ΠΑΟΚ, είναι φίλαθλος της ομάδας αλλά και ο αρχηγός».

Για την διοίκηση του ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ έχει μια ισχυρή διοίκηση. Παρακολουθούμε πολλά πράγματα, βλέπουμε και τις άλλες ομάδες και λειτουργούμε σε όλα τα πλαίσια».

Για την περίπτωση να έρθει ο Ζελιάσκοφ:

«Μέχρι το βράδυ λογικά θα έχουμε κάποιες εξελίξεις».

Για τον Γκόμες:

«Ο Γκόμες ήταν ένας πολύ καλός παίκτης και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως ήταν από τους κύριους παράγοντες που κατακτήσαμε το νταμπλ. Τώρα φέρνουμε τον Σεπέντα που είναι μια άλλη υπόθεση και έχει δείξει πως έχει φοβερά προσόντα».

Για την λήξη της συνεργασίας με τον Καλμαζίδη:

«Πρέπει να περιμένουμε την ανακοίνωση του ΠΑΟΚ και να μην βιαστούμε».

 

Διαβάστε ακόμη...