Stock Week στα επίσημα καταστήματα της ΠΑΕ

Από paokfc.gr: Από την Δευτέρα 22 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 26 Ιουνίου, σας προσκαλούμε στα καταστήματα του ΠΑΟΚ για μια ανεπανάληπτη Stock Week. Προμηθευτείτε τον αθλητικό εξοπλισμό σας ενόψει του καλοκαιριού, σε τιμές κάτω του κόστους!
Πηγή: paokfc.gr
Stock Week στα επίσημα καταστήματα της ΠΑΕ

 Πιο συγκεκριμένα, στο PAOK Official Store και το PAOK City Store θα βρείτε όλα τα επίσημα προϊόντα ρουχισμού του ΠΑΟΚ με έκπτωση 70% και όλα τα ποδοσφαιρικά παπούτσια με έκπτωση 50%! Επίσης, θα συνεχιστεί για μια τελευταία εβδομάδα και η προσφορά 1+1 στις επίσημες φετινές εμφανίσεις της ομάδας μας!

Η Stock Week, θα είναι διαθέσιμη ακόμα και για τους φιλάθλους που θα κάνουν ηλεκτρονικά τις αγορές τους από το paok-megastore.gr! Ακόμη θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας, πως από τις 27 Ιουνίου έως τις 13 Ιουλίου το PAOK Official Store στο γήπεδο της Τούμπας θα είναι κλειστό λόγω ανακαίνισης. Παρόλα αυτά, το PAOK City Store στην καρδιά της Θεσσαλονίκης και το paok-megastore.gr θα λειτουργούν κανονικά, προμηθεύοντας τα αγαπημένα προϊόντα της ομάδας μας. Σας περιμένουμε λοιπόν όλους, στα επίσημα καταστήματα του ΠΑΟΚ, για αγορές με εκπτώσεις χωρίς προηγούμενο...

Διαβάστε ακόμη...