«Η Μάλμε τον παραχωρεί τον Γιόχανσον με 2.000.000 ευρώ»

 Από sentragoal.gr: Ενας ποδοσφαιριστής που, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ενδιαφέρει τον Δικέφαλο είναι ο Ερικ Γιόχανσον, ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός της Μάλμε, με συμμετοχές στην Εθνική Σουηδίας.
Πηγή: sentragoal.gr
«Η Μάλμε τον παραχωρεί τον Γιόχανσον με 2.000.000 ευρώ»

Ο εκπρόσωπός του Περ Τζόνσον, συνεργάτης της εταιρείας Nordic Sky, μίλησε στο «Goal» και έβαλε το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον πελάτη του στην πραγματική του διάσταση.

«Αυτήν τη στιγμή, που μιλάμε, δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο από μια απλή φημολογία. Σε εμάς δεν έχει μιλήσει κανείς εκ μέρους της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Αν πραγματικά ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με τον παίκτη, θα πρέπει να κινηθεί για αυτόν και μάλιστα άμεσα. Από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, υπάρχουν ήδη ομάδες που έχουν κάνει προτάσεις στη Μάλμε για την απόκτηση του Γιόχανσον και συζητούν με την ομάδα του».

Ο Τζόνσον δεν θέλησε να αποκαλύψει ποιες είναι οι ομάδες που έχουν ήδη έμπρακτα δείξει το ενδιαφέρον τους για τον πελάτη του και μόνο εκτιμήσεις μπορεί να κάνει για το ποσό το οποίο αξιώνει η Μάλμε, με την οποία ο Γιόχανσον δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το τέλος του 2016.

«Δεν μπορώ να σας πω ποιες ομάδες ενδιαφέρονται, αλλά σίγουρα οι προτάσεις που έχει είναι εκτός Σουηδίας και από μεγάλα πρωταθλήματα, όπως το αγγλικό και το γερμανικό. Επίσημα η Μάλμε δεν τον έχει κοστολογήσει, αλλά πιστεύω ότι δεν θα τον παραχωρήσει με λιγότερα από 2.000.000 ευρώ. Ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο και η ομάδα του θα αποφασίσει αν τελικά του δώσει μεταγραφή, ή αν θα τον διατηρήσει στο ρόστερ της. Για την ώρα, είναι όλα ανοικτά» είπε.

Σιγουριά για Ραΐκοβιτς

Ο Σλόμπονταν Ραΐκοβιτς αναμένεται να είναι μια από τις πρώτες μεταγραφές του φετινού καλοκαιριού για τον ΠΑΟΚ, με τον εκπρόσωπο του παίκτη να μεταδίδει τη σιγουριά του για το μέλλον του 26χρονου κεντρικού αμυντικού που μένει ελεύθερος από το Αμβούργο. Στην αρχή ο Ντέγιαν Βουκαντίνοβιτς μιλούσε για ενδιαφέρον του Φρανκ Αρνεσεν για τον πελάτη του για λογαριασμό του ΠΑΟΚ και χθες νέα δημοσιεύματα στη Γερμανία τόνιζαν πως ο Ραΐκοβιτς «ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Ελλάδα και συγκεκριμένα τη Θεσσαλονίκη».

«Τουντοράκης»

Η συμφωνία του Ιγκόρ Τούντορ με τον ΠΑΟΚ δεν πέρασε απαρατήρητη από τα μέσα της πατρίδας του, τα οποία μάλιστα «ελληνοποίησαν» το επίθετό του. «Εγινε... Τουντοράκης» ανέφερε η ιστοσελίδα vecernji, που αναφέρεται και στις ετήσιες απολαβές του 37χρονου τεχνικού του ΠΑΟΚ, που αγγίζουν τις 240.000 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη...