Όταν ο Γιόχανσον αντιμετώπιζε τον Ολυμπιακό! (video)

Από metrosport.gr: Ένας ποδοσφαιριστής που βρίσκεται στα υπόψιν του Δανού αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ Φρανκ Άρνεσεν, είναι ο Έρικ Γιόχανσον. Πρόκειται για τον κεντρικό αμυντικό της Μάλμε, ο οποίος έχει γεννηθεί στις 30 Δεκεμβρίου του 1988 και έχει ύψος 1,91.
Πηγή: metrosport.gr
Όταν ο Γιόχανσον αντιμετώπιζε τον Ολυμπιακό! (video)

Πάντως ο Γιόχανσον δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Μάλμε μέχρι το 2016. Το αν ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για τον Γιόχανσον, προφανώς θα εξαρτηθεί από το αν ο Ιγκόρ Τούντορ ζητήσει έναν ή δύο κεντρικούς αμυντικούς, κάτι που έχει να κάνει και με το αν ο Κροάτης υπολογίζει τον Γιώργο Τζαβέλλα για αριστερό αμυντικό κυρίως.

Έγινε ιδιαίτερα γνωστός από τις 10 συμμετοχές του (οι πέντε στους ομίλους) στο περασμένο Champions League, όταν και βρέθηκε και αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό στη φάση των ομίλων! Ο Γιόχανσον δεν είχε πάρει μέρος στην τεσσάρα (4-2) των «ερυθρόλευκων» στο Φάληρο αλλά ήταν βασικός και αναντικατάστατος στο 2-0 της Σουηδίας.

Για τις εμφανίσεις του στην Allsvenskan ο Έρικ ήταν υποψήφιος για το βραβείο του καλύτερου αμυντικού για το 2014, όμως, πήρε την τρίτη θέση πίσω από τους Γιόχαν Λάρσον (Ελφσμποργκ) και Φιλίπ Χελάντερ (Μάλμε).

Ο Γιόχανσον κλήθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Εθνική Σουηδίας το 2014. Μέχρι σήμερα ο κεντρικός αμυντικός της Μάλμε μετράει 6 συμμετοχές με το εθνόσημο!

Διαβάστε ακόμη...