Ψάχτηκε για Γιόχανσον ο ΠΑΟΚ

Από gazzetta.gr: Την περίπτωση του Έρικ Γιόχανσον φέρεται να εξετάζει ο Φρανκ Άρνεσεν για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας του ΠΑΟΚ.
Πηγή: gazzetta.gr
Ψάχτηκε για Γιόχανσον ο ΠΑΟΚ

Ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου τρέχει πολλά θέματα που αφορούν την ομάδα, αφού είναι απαραίτητο να στηθεί ένα μεγάλο κομμάτι της πολύ σύντομα, προκειμένου να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Σε αυτό το πλαίσιο και σύμφωνα με όσα αναφέρει η Live Sport, ο Δανός φαίνεται να έχει κάνει διερευνητικές επαφές προκειμένου να μάθει περισσότερα για τον Έρικ Γιόχανσον.

Στα 27 του χρόνια, ο παρτενέρ του Φίλιπ Ελάντερ στο κέντρο της άμυνας της Μάλμε, φαίνεται να συγκεντρώνει αρκετά από τα αγωνιστικά στοιχεία που αναζητά ο ΠΑΟΚ για τη θέση, αφού είναι δυνατός και ικανός στο ψηλό παιχνίδι, ενώ έχει και παραστάσεις από υψηλό επίπεδο, όντας βασικός στην αξιοπρόσεχτη παρουσία της σουηδικής ομάδας στο Champions League. Σημειώνεται ότι ο Γιόχανσον δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2016 με τη Μάλμε, ωστόσο το ποσό της αγοράς του δεν αναμένεται να αποτελέσει πρόβλημα.

Διαβάστε ακόμη...