"Έχει επιρροές από Αντσελότι και Λίπι ο Τούντορ"

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο γνωστός προπονητής, Γιώργος Παράσχος και μίλησε μεταξύ άλλων για τα πλέι – οφ της Σούπερ Λιγκ, την προετοιμασία του ΠΑΟΚ αλλά και για τον νέο προπονητή του «Δικεφάλου».
Πηγή: arenafm.gr
"Έχει επιρροές από Αντσελότι και Λίπι ο Τούντορ"

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την επόμενη χρονιά του Πλατανιά:

«Αυτή η ομάδα ταλαιπωρήθηκε όλες τις χρονιές μέχρι το τέλος και θέλουμε να το αποφύγουμε αυτό του χρόνου. Η ομάδα είναι νοικοκυρεμένη και είναι δύσκολο να βρεις τόσο φερέγγυους ανθρώπους στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος και υπάρχει η θέληση να οργανωθεί ο σύλλογος όσο το δυνατόν καλύτερα».

Για το φορμάρισμα του Παναθηναϊκού στα πλέι – οφ:

«Νομίζω ότι όλες οι ομάδες πλην του Παναθηναϊκού δεν ήταν στην κατάσταση που ήταν τα τελευταία χρόνια αλλά και ο ΠΑΟΚ ήταν στη χειρότερη κατάσταση των τελευταίων ετών. Το πρωτάθλημα γενικότερα κυμάνθηκε σε πολύ χαμηλό επίπεδο και ακόμα και πρωταθλητής Ολυμπιακός ήταν σε χειρότερο επίπεδο από τα τελευταία χρόνια. Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, έκανε μια έξυπνη κίνηση και ξεκούρασε κάποιους παίκτες στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος. Βέβαια, στα τελευταία παιχνίδια ανέβασε τον συντελεστή σωτηρίας».

Για τον ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ είναι μια πονεμένη ιστορία. Μετά από το ματς με τον Ολυμπιακό νόμιζε πως πήρε το πρωτάθλημα αλλά η διάρκεια μετράει. Το ρόστερ ήταν πολύ περιορισμένο. Ο Τζανδάρης και ο Κατσικάς δεν ξέρω για ποιον λόγο δεν συνέχισαν στην ομάδα. Ακόμα και αν δεν συμφώνησαν θα μπορούσαν να συνεχίσουν. Επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ενισχύθηκε τον Νοέμβριο αυτή η ομάδα. Ενισχύθηκε μόνο με τον Νομπόα και τον Ρικάρντο Κόστα που φάνηκαν ανέτοιμοι. Όλα αυτά τα πλήρωσε η ομάδα. Ο ΠΑΟΚ βρήκε για πρώτη φορά την οικονομική άνεση και είναι κρίμα να μην μπορεί να κάνει ομάδα».

Για το πώς πρέπει να λειτουργήσει ο ΠΑΟΚ ενόψει του Ευρωπαϊκού του αγώνα που είναι πολύ νωρίς:

«Ο ΠΑΟΚ πρέπει να προχωρήσει στην Ευρώπη και δεν έχει την δυνατότητα να μην προκριθεί. Στο πρώτο γύρο οι ομάδες είναι πολύ αδύναμες. Με μια προσεκτική προετοιμασία και με ενίσχυση μπορεί να καταφέρει κάτι η ομάδα. Ο προπονητής έχει τους γυμναστές και μέσα από τα παιχνίδια της Ευρώπης η ομάδα του θα φορμαρίζεται σιγά – σιγά. Δεν νομίζω πως θα έχει πρόβλημα ο ΠΑΟΚ με τις ομάδες αυτής της δυναμικής».

Για τον νέο προπονητή του ΠΑΟΚ:

«Ο Τούντορ είναι 37 ετών και μπορεί να μην έχει τόσο μεγάλες εμπειρίες αλλά υπήρξε μεγάλος ποδοσφαιριστής και συνεργάστηκε με πολύ μεγάλους προπονητές. Πάντα έχουν στο μυαλό τους οι ποδοσφαιριστές τους προπονητές που είχαν και κρατάνε πολλά στοιχεία. Ο Τούντορ έχει συνεργαστεί με Αντσελότι και Λίπι και σίγουρα θα έχει συγκρατήσει κάτι από αυτούς. Από εκεί και πέρα βέβαια θα βάλει και τα δικά του στοιχεία. Η προπονητική έχει προχωρήσει πάρα πολλά και ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα έχει πολλά θετικά στοιχεία».

Διαβάστε ακόμη...