«Γρήγορη και υπεύθυνη δουλειά»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μλάντεν Φούρτουλα και μίλησε για τον νέο προπονητή του «Δικεφάλου» και τον σχεδιασμό της ομάδας.
Πηγή: arenafm.gr
«Γρήγορη και υπεύθυνη δουλειά»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον Τούντορ:

«Τον θυμάμαι ως βασικό ποδοσφαιριστή της Γιουβέντους, ακόμα δεν τον γνωρίζω ως προπονητή γιατί είναι πολύ νέος. Συνηθίζεται στην Ευρώπη να παίρνουν νέους προπονητές και ελπίζω αυτό το εγχείρημα να πετύχει».

Για τις μεταγραφές που θα γίνουν:

«Υπάρχει ο τεχνικός διευθυντής και μαζί με τον προπονητή θα διαλέξουν τους παίκτες που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ και θα κάνουν το ξεσκαρτάρισμα».

Για το πόσους παίκτες θα έδιωχνε από την περσινή χρονιά:

«Σίγουρα πάρα πολλούς. Η περσινή ομάδα δεν ήταν αυτό που θα ήθελε ο κάθε ΠΑΟΚτσής. Πρέπει να γίνει ένα ξεκαθάρισμα και να διαλέξουν ποιους θέλουν. Το θέμα είναι ποιοι θα φύγουν. Ο κόσμος έδειξε πως δεν θέλει κάποιους και για αυτό έπεσε σημαντικά ο αριθμός των εισιτηρίων. Πρέπει γίνει γρήγορη και υπεύθυνη δουλειά για να έρθει εις πέρας το έργο του ΠΑΟΚ».

Για το αν χρειάζεται μεγάλους ποδοσφαιριστές ο ΠΑΟΚ:

«Δεν χρειάζεται πολύ μεγάλα ονόματα πέρα από έναν – δύο ποδοσφαιριστές. Πρέπει να παίρνεις ποδοσφαιριστές και να δημιουργείς. Ήρθε ένας τεχνικός διευθυντής που ξέρει τι κάνει. Από όσο γνωρίζω ο κ. Σαββίδης διαφωνούσε με την επιλογή του κ. Τούντορ όμως ο Άρνεσεν επέμενε και τον πήρε. Ο τεχνικός διευθυντής παίρνει τις αποφάσεις και αυτός θα πάρει την ευθύνη για τις μεταγραφές».

Για το γεγονός πως φεύγει ο Ιτάνζ:

«Δεν ξέρω τι γίνεται με τους τερματοφύλακες στον ΠΑΟΚ. Έχουμε καλούς τερματοφύλακες αλλά φεύγουν. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο φεύγει και από όσο ξέρω ήταν καλό παιδί. Εγώ θα ήθελα να μείνει ο Ιτάνζ και τι δίδυμο μαζί με τον Γλύκο είναι πολύ καλό. Δεν υστέρησε στους τερματοφύλακες ο ΠΑΟΚ και στο τέλος ο Ιτάνζ ήταν και mvp σε πολλά παιχνίδια».

Διαβάστε ακόμη...