«Επιστρέφει» ο ΠΑΟΚ για Λάουντρουπ

Aπό gazzetta.gr: Η απόφαση του Λάουντρουπ να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του με Λεκβίγια είχε ως αποτέλεσμα να φουντώσουν και πάλι τα σενάρια για νέο μπάσιμο του ΠΑΟΚ! Δέσμευση για μεγάλο όνομα από Αρνεσεν!
Πηγή: gazzetta.gr
«Επιστρέφει» ο ΠΑΟΚ για Λάουντρουπ

Ο Λάουτρουπ δεν θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στο Κατάρ, παρότι οι παράγοντες της Λεκβίγια τον... χρυσοπλήρωναν για να παραμείνει και τα επόμενα χρόνια. Η απόφαση του Δανού να μην ανανεώσει την συνεργασία του, είχε ως αποτέλεσμα να φουντώσουν και πάλι τα σενάρια για μπάσιμο του ΠΑΟΚ. Ο Λάουντρουπ εντός της ημέρας θα ανακοινώσει τις προθέσεις για το μέλλον, αν και όπως τόνισε «Ολα είναι ανοιχτά, δεν έχω πάρει ακόμα απόφαση». Οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως οι δυο πλευρές διαφώνησαν στο πλάνο της ομάδας, ενώ και ο Δανός δεν... τρελαινόταν να συνεχίσει στο Κατάρ!

Oι Δανοί έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στη Θεσσαλονίκη και... ανυπομονούν με τη σειρά τους για τον νέο τεχνικό του ΠΑΟΚ! Αλλωστε, παρακολουθούν κάθε κίνηση του Φρανκ Αρνεσεν και μάλιστα άνθρωποι που είναι στο περιβάλλον του τόνιζαν: «Ο Αρνεσεν είναι κοντά σε συμφωνία με ένα μεγάλο όνομα που θα ανακοινωθεί σύντομα». Οι συμπατριώτες του υποστηρίζουν πως ο ίδιος έχει πολλές επαφές με τους υποψήφιους προπονητές, αλλά επιμένει σε κάποιον τον οποίο γνωρίζει αρκετά!

Διαβάστε ακόμη...