Γουργούμης - Τσίλης στην Εθνική

Αναχώρησε η αποστολή της Εθνικής Ανδρών- Η 16αδα που επέλεξε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός
Πηγή: handball.org.gr
Γουργούμης - Τσίλης στην Εθνική

Για την πόλη Άσσελτ όπου αύριο στις 21:00 θα αντιμετωπίσει το Βέλγιο για τα προκριματικά του EURO 2018, αναχώρησε η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας Ανδρών.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ταξιδεύει μέσω Κωνσταντινούπολης και θα φτάσει στις Βρυξέλλες στις 17:15. Από κει θα κατευθυνθεί οδικώς στην πόλη Άσσελτ, η οποία βρίσκεται 70 χλμ ανατολικά της πρωτεύουσας της χώρας.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς την Κυριακή (19:30-ΕΡΤ) στη Θεσσαλονίκη που θα κρίνει την πρώτη θέση του ομίλου και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η 16αδα που επέλεξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Κρανάκης είναι: Γουργούμης, Τσίλης (ΠΑΟΚ), Σαμαράς, Μαστορογιάννης (Διομήδης), Αραπακόπουλος (ΑΣΕ Δούκα), Καφαντάρης (ΧΑΝΘ) Κατσίκης (ΑΕΚ), Μυλωνάς (Αναγέννηση Βύρωνα), Χερουβείμ, Μπάρμπας (Ποσειδών Λουτρακίου), Παπαδόπουλος (Empor Rostock- Γερμανία), Τζούφρας (Eintracht- Γερμανία), Ευαγγελίδης (Mecklenburg- Γερμανία), Μάλλιος (Stralzunder- Γερμανία), Μπασμαλής (Limoz- Γαλλία), Παπαδιονυσίου (Kaejberg- Λουξεμβούργο).

Η μοναδική αλλαγή που υπάρχει στις κλήσεις είναι η αντικατάσταση του τραυματία Στάθη Κεσίδη από τον Ανδρέα Αραπακόπουλο.

Αρχηγός αποστολής είναι ο Πρόεδρος της επιτροπής Εθνικών ομάδων και μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ Κώστας Αλεξιάδης, ενώ μετέχουν επίσης το μέλος της επιτροπής Τόλης Αποστολίδης, οι προπονητές Γιώργος Κρανάκης, Παναγιώτης Μεσσήνης, ο φυσιοθεραπευτής Παύλος Καλαβάζης και ο Δημοσιογράφος- απεσταλμένος του ΠΣΑΤ Βαγγέλης Βούλγαρης.

Βαθμολογία 1ου ομίλου (σε 2 ματς)

1. Βέλγιο 4 (+19)
2. Ελλάδα 4 (+8)
3. Κύπρος 0 (-27)
*Η Κύπρος έχει αγωνιστεί σε 4 παιχνίδια και έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της.

Διαβάστε ακόμη...