"Φαβορί ο ΠΑΟΚ για την τρίτη θέση"

Από sport24.gr: Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης και ο Βλάντο Γιάνκοβιτς μιλούν  για την "μάχη" του ΠΑΟΚ με τον Αρη και δίνουν προβάδισμα στον "Δικέφαλο".
Πηγή: sport24.gr
"Φαβορί ο ΠΑΟΚ για την τρίτη θέση"

Oι Λουκάς Μαυροκεφαλίδης και Βλάντο Γιάνκοβιτς αντιμετώπισαν πρόσφατα τον ΠΑΟΚ (στα πλέι οφ) και τον Αρη (σε εκτός έδρας ματς στις 28/4) και έτσι ξέρουν... καλά τις δυνατότητες που έχουν οι δύο ομάδες που θα τεθούν αντιμέτωπες στους μικρούς τελικούς του πρωταθλήματος.

Μαυροκεφαλίδης: "Πάρα πολύ καλός ο ΠΑΟΚ με καταξιωμένο τεχνικό"

Ο Μαυροκεφαλίδης υπογράμμισε: "Νομίζω πως ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί... Ο ΠΑΟΚ είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και μας δυσκόλεψε πάρα πολύ στα δύο πρώτα παιχνίδια (σ.σ. εννοεί των πλέι οφ).

Εχει φοβερό προπονητή που είναι καταξιωμένος τόσα χρόνια και εδώ και χρόνια όλοι ξέρουμε ποιος είναι. Και ο Αρης είναι μια καλή ομάδα και παίζει πολύ καλά. Εχει κι αυτός μια καλή φιλοσοφία στο παιχνίδι αλλά νομίζω πως ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να τα καταφέρει".

Γιάνκοβιτς: "Οι πιθανότητες είναι 55%-45% υπέρ του ΠΑΟΚ"

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς είπε για την κόντρα του ΠΑΟΚ με τον Αρη σε ό,τι αφορά την κατάκτηση της τρίτης θέσης: "Είναι πολύ δύσκολα παιχνίδια... Δυστυχώς ο Αρης δεν θα έχει τον κόσμο του, αλλά θα είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικοί οι αγώνες για την τρίτη θέση.

Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί λόγω έδρας και λόγω κόσμου καθώς θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του. Από εκεί και πέρα, ο Αρης φέτος κέρδισε δύο φορές τον ΠΑΟΚ. Αρα είναι αρκετό αμφίρροπο ζευγάρι... Πιστεύω πως είναι 55%-45% οι πιθανότητες υπέρ του ΠΑΟΚ".

Διαβάστε ακόμη...