"Σκέφτομαι να μείνω για αρκετά χρόνια στον ΠΑΟΚ"

Από thespotiaball.gr: Ο ΠΑΟΚ γυναικών αποθεώθηκε από τους φιλάθλους στο γήπεδο της Τούμπας, καθώς πανηγύρησαν και το φετινό πρωτάθλημα Ελλάδος κατακτώντας το αήττητες με 48 βαθμούς.
Πηγή: thespotiaball.gr
"Σκέφτομαι να μείνω για αρκετά χρόνια στον ΠΑΟΚ"

Αξιοσημείωτο όμως είναι οι παίκτριες από την Θεσπρωτία που αγωνίζονται στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, η Χαρά Δημητρίου και η Τατιάνα Γεωργίου η οποία μεταγράφτηκε πέρσι απ' τον Θεσπρωτό και την Γ' Εθνική, στα σαλόνια της Α' Εθνικής. Ο ΠΑΟΚ γυναικών πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα Ελλάδος της Α' Εθνικής γυναικών, αλλά και στο Champions League. Επόμενος στόχος είναι το Κύπελλο Ελλάδος στα μέσα Ιουνίου.

Το thesprotiaball, ήρθε σε επικοινωνία με την Τατιάνα Γεωργίου και μας δήλωσε τα παρακάτω:

-Thesprotiaball: Τατιάνα, συγχαρητήρια για το πρωτάθλημα. Θα θέλαμε να μάθουμε για την φετινή σου συμμετοχή και αν βλέπεις διαφορά στον ΠΑΟΚ σε σχέση με το πρωτάθλημα όταν αγωνιζόσουν στον Θεσπρωτό.

-Τατιάνα Γεωργίου: Από την ομάδα του Θεσπρωτού μεταγράφτηκα στην Α' Κατηγορία και τον ΠΑΟΚ, αλλά εδώ και αρκετά χρόνια αγωνίζεται και η Χαρά Δημητρίου η οποία κατάγεται απο την Ποταμιά Θεσπρωτίας και έχω πολύ καλή συνεργασία μαζί της. Σε σχέση με τον Θεσπρωτό η διαφορά είναι μεγάλη καθώς μιλάμε για την σχεδόν μόνιμη πρωταθλήτρια Ελλάδος και ομάδα που εκπροσωπεί την χώρα στο Champions League. Οι προπονήσεις είναι καθημερινές και έντονες. Προσωπικά αυτό που με βοήθησε να προσαρμοστώ περισσότερο στην ομάδα, είναι οι συμμετοχές μου στις Εθνικές Ομάδες όπου είχα και εκεί πολλές συμπαίκτριες με τις πιο πολλές να αγωνίζονται στον ΠΑΟΚ.

-Τhesprotiaball: Τι σκέφτεσαι θα παραμείνεις και την νέα χρονιά στην ομάδα;
-Τατιάνα Γεωργίου: Σίγουρα σκέφτομαι να παραμείνω για αρκετά χρόνια στον ΠΑΟΚ, καθώς παράλληλα σπουδάζω στην γυμναστική ακαδημία της Θεσσαλονίκης.

-Thesprotiaball: Μιας και ανέφερες για τις Εθνικές ομάδες, σε ποιο σημείο βρίσκεσαι;
-Τατιάνα Γεωργίου: Αυτή την στιγμή ηλικιακά τελείωσα τις υποχρεώσεις μου με τις νεανίδες και ευελπιστώ να κληθώ στην Εθνική Γυναικών στο άμεσο μέλλον.

-Τhesprotiaball: Χιλιάδες κόσμος σας αποθέωσε στο γήπεδο της Τούμπας. Πώς ήταν η εμπειρία;
-Tατιάνα Γεωργίου: Η απονομή του πρωταθλήματος μέσα στην Τούμπα και η αποθέωση από χιλιάδες οπαδούς είναι ένα απίστευτο συναίσθημα που δεν θα ξεχάσω ποτέ! Επόμενος στόχος τώρα είναι η κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος τον Ιούνιο, καθώς τώρα είμαστε στα ημιτελικά.

-Τhesprotiaball: Σε ευχαριστούμε για τον χρόνο σου και ευχόμαστε πάντα επιτυχίες στην καριέρα σου και φυσικά και στην συμπατριώτισσα Χαρά Δημητρίου.

Διαβάστε ακόμη...