Δεν είναι ο Σούπερμαν!

Από inpaok.com: Ο Φρανκ Άρνεσεν παίρνει καμένη γη και πρέπει από αυτήν μέσα σε λίγο διάστημα να βγάλει καρπούς και να θρέψει τους πεινασμένους φίλους του ΠΑΟΚ.
Πηγή: inpaok.com
Δεν είναι ο Σούπερμαν!

Γίνονται θαύματα; Όχι, για αυτό θέλει δουλειά από όλους μέσα στον ΠΑΟΚ ώστε να τον βοηθήσουν.

Για άλλη μία φορά ο Δικέφαλος κατάφερε να γκρεμίσει ακόμα και τα λίγα καλά που θα μπορούσε να κρατήσει για τη νέα σεζόν και πλέον η νέα χρονιά ξεκινάει από το μηδέν με τον Δανό αθλητικό διευθυντή να έχει ίσως περισσότερη δουλειά μπροστά του απ΄ ότι θα περίμενε και ο ίδιος.

Και θεωρώ ότι θα πρέπει να τον πλαισιώσουν και άλλοι... μικροί Άρνεσεν δίπλα του και άνθρωποι που εμπιστεύεται για να μπορεί σιγά, σιγά να φέρει την ομάδα στον σωστό δρόμο. Κάτι όμως που χρειάζεται χρόνο. Και δύο εμπόδια μεγάλα περιμένουν τον νέο Αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ: Ο περιορισμένος χρόνος αλλά και η υπομονή που πλέον δεν έχουν οι φίλαθλοι του Δικεφάλου. Ωστόσο αυτό που είναι σημαντικό είναι να έχει υπομονή ο Ιβάν Σαββίδης και να οχυρώσει τον Άρνεσεν έτσι ώστε να γίνει παντοδύναμος και να μπορεί να κινηθεί προς ριζικές αλλαγές στην ομάδα. Η αρχή φυσικά θα γίνει με την πρόσληψη του προπονητή. Ο ίδιος o 59χρονος τεχνικός διευθυντής έχει δηλώσει παλιότερα πως: «Δεν είμαι ο σούπερμαν» και αν ο ΠΑΟΚ ελπίζει σε έναν σούπερμαν και κάποιον που θα κάνει τα αδύνατα δυνατά τότε δεν έχει καμία τύχη. Μεθοδικότητα, δουλειά, στήριξη και υπομονή. Αυτό χρειάζεται ο Άρνεσεν δίπλα του και γύρω του.

Σε αντίθετη περίπτωση και αν δεν υπάρξει πλήρης και στην πράξη στήριξη στον Άρνεσεν από όλη την κοινωνία του ΠΑΟΚ, τότε και αυτός θα μετατραπεί σε άλλη μία μεγάλη χαμένη ελπίδα για τον Δικέφαλο.

Διαβάστε ακόμη...